Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele két hónap után?
Nekem eddig egyértelmű volt, hogy igen, mert tényleg akarom. A barátom pár nem szűz, ő 19, én 17, és még szűz. Volt már petting meg ilyesmik. DE most mindenhol azt olvasom, hogy minimum 3 hónap, de inkább fél év... És csak ez fogott most vissza.
Tényleg várni kéne még?
Negatív megjegyzéseket nem kérek.
ne olvassá, tégy úgy ahogy jól esik.
Ha azt olvasod hogy 1 hétig nem ehetsz akkor nem is eszel?
Mindenképp akkor feküdj le vele, ha készenálltok rá.
Tudom, hogy lejárt szöveg, de az első alkalom tényleg megfog maradni az életedben. Fontos hogy kivel mikor hogyan.
A legfontosabb hogy felkészüljetek rá. Első a fogamzásgátlás!! Legyetek felkészültek.
Egy kis romantika, zene, gyertya, masszázs... szép lassan egész éjszaka tietek. Szép emlék lehet
ahogy gondolod
de azért megjegyzendő, hogy 2 hónap után még mindenki nagyon szerelmes a másikba meg minden.. de fél év környékén bajos lesz szinte minden kapcsolat... és a kapcsolatok több mint fele ilyenkor tönkre is megy..
ha biztonságos, kiegyensúlyozott kapcsolatot akarsz, szerintem várd meg, míg fél év környékén megromlanak a dolgok, és utána rendbe jönnek.. akkor a kapcsolat már bizonyított annyit, hogy egyáltalán kapcsolatnak lehessen hívni, ne csak közös lébecolásnak..:)
hát vagy feküdj le vele most, és érezd jól magad:)
de ezesetben fennáll az esélye, hogy gyorsan kiég a dolog..
az első barátommal 4 hónap után feküdtem le 19 évesen. de ettől függetlenül utána vége lett azonnal. nem részletezem...
a férjemmel anno a harmadik randin történt meg a dolog először ( 2 hete voltunk akkor együtt) azóta is boldogok vagyunk - már házasok. nem az időtől függ...
ha úgy érzed, tedd meg. de akkor ne ha te még nem akarod csak a barátod.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!