11 hónap után lefeküdjek vele? 15 leszek, ő 17!
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 18:28
1/14 anonim válasza:
Ha úgy érzed készen állsz,akkor igen :D
2/14 anonim válasza:
14 évesen... inkább ne. Később megbánod.
3/14 anonim válasza:
ha feltetted ezt a kerdest akkor ne.tul fiatal vagy meg hozza es ezt nem bantasbol mondom.ezt te kene tudd h akarod vagy sem, es az h akarod nem csak abbol all h kivanod!...hiaba mondjuk mi azt h ne tedd ugyis azt teszel amit akarsz, de szerintem nem kene:P
5/14 anonim válasza:
Neki is te vagy az első, vagy 17 évesen te már a többedik kapcsolata vagy?
6/14 A kérdező kommentje:
első lennék neki is
2010. máj. 11. 18:35
7/14 anonim válasza:
te érzed, hogy mi a legjobb neked. ha azonban kételkedsz vmiben ne erőltesd. várd meg amíg igazán szeretnéd. és nincs benned a kérdés, hogy lefeküdj e vele, hanem csak tudod, hogy igen, ott áll a kapcsolat, hogy le akarok vele feküdni. legyél biztos benne és magadban. a te döntésed.
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
az előző kommentemet kijavítanám :Dnem neki is első lennék hanem neki is az első lenne és nekem is ha lefeküdnénk :Dsry
2010. máj. 11. 18:42
9/14 anonim válasza:
fú te második...hogy lehetsz ennyire okos? v látod a jövőt v honnét tudod h megbánja e? én bnőm is 14 volt amikor elvesztette velem és tuti nem bánja meg mert jó ideig vele akarok maradni még... szóval honnét tudod hogy ők nem szeretik egymást? 11 hónap után ráadásnak-.-" amugy szerintem döntsétek el ti hogy lefeküdj e vele... ne tőlünk kérdezd:S szerintem tudod te hogy akarod e... én azt mondom már nem vagy fiatal... de neked kell tudni hogy akarod e igazán...
10/14 anonim válasza:
Kicsicsillag, ezt neked kell tudnod, nem nekünk.
(Bár szerintem, ha ez a kérdés felmerül benned, inkább várj még egy kicsit ezzel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!