Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 11 hónap után lefeküdjek...

11 hónap után lefeküdjek vele? 15 leszek, ő 17!

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 18:28
1 2
 11/14 anonim válasza:

másfél éve vagyok együtt barátommal és 11 hónap után feküdtünk le már majdnem 12.. de akkor még csak 14 voltam.. úgy gondoltam felkészültem rá.. és jó is volt.. azóta sincs vele semmi baj.. a barátom 18 éves. (: és nagyon szeretem ahogy ő is :)

ezt neked kell eldöntened hogy kész vagy e rá;)

15/L

2010. máj. 11. 19:07
 12/14 anonim válasza:
nekem ugyan ez volt. én 16 ö 14 volt fél év után lefeküdtünk azóta járunk most vagyok 20 és életem első komoly és tartós kapcsolata. ne ez tegye tönkre a kapcsolatotokat szerintem ha készen állsz és tudtok vigyázni simán lehet.nem minden 14éves van 14éves szintjén...van olyan 18éves akit bilincsbe vinnék vissza az óvodába..mind másak vagyunk.na sok sikert!!
2010. máj. 11. 21:22
 13/14 anonim válasza:

ha már feltetted ezt a kérdést lehet h nem kéne...

végülis te tudod, te érzed. ha tudjátok h mit csináltok, és védekeztek akkor teljesen nyugodtan... bár szerintem 14 évesen egy kicsit még korai de ez a te döntésed :)

2010. máj. 12. 14:28
 14/14 anonim válasza:
igaz, ha ezen jár az eszed, akor vszínű nemvagy biztos a dologban. úgy még ne tedd. gondold át alaposan. nem azért mert fiatal vagy. az érettség nem a koron múlik hanem a józan észen.
2010. máj. 12. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!