Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kedveskedjünk 8 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kedveskedjünk 8 hónap után is?

Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Mostanában kicsit sokat veszekedtünk, féltékenykedtem, rosszkedvűsködtem, ő mogorváskodott kicsit. Valamelyik este sikerült egy kicsit helyretenni az elmúlt időszakot, és most megint mondogatja, hogy mennyire szeret, és ez nagyon jól esik, én is nagyon imádom. Hogy tarthatnánk meg ezt a szintet? Ilyenkor hatalmas elszántságot érzek, hogy hogy legyek tökéletes barátnő, hagyjam levegőhöz jutni, de szeretgessem is, legyek jó barátja is, stb... Tervezünk egy utat Pestre, és egy bekuckózós hétvégét, amikor péntektől hétfőig együtt vagyunk, amikor mindketten ráérünk. Így jó lesz? Meg lehet ezt így tartani, hogy ilyen szerelmesek és kedvesek legyünk egymással, ne undokok, stb?
2013. jan. 21. 21:08
 1/6 Hole Hunter ***** válasza:

Bevallom, kicsit megmosolyogtam a kérdést. :)

Minden kapcsolat kicsit döcögősen indul, az összeszokás miatt. Ti még annyira az elején vagytok, hogy ezért vannak súrlódások. Egy hosszú és jól működő kapcsolathoz alapvető a tolerancia. Ez olyasmi, amit meg kell tanulni és meg kell tanulni ezt értékelni is. Az már eleve jó pont, hogy meg akarod tartani a kellemes légkört vele...ez a jó út!

Természetesen mindenkinek vannak jobb-rosszabb napjai. Ezeken egymást tudjátok a leginkább átsegíteni kedvességgel, megértéssel, törődéssel. Nyugi, menni fog az! :)

Sok sikert!

2013. jan. 21. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából csak 17 évesek vagyunk, szóval szerintem a mi korunkban ez azért elég sok... Mármint itt még nincs olyan, hogy x idő után összeköltözés, eljegyzés, házasság, gyerekek... Nincs semmi megtervezve természetesen, de szerintem azért elég hosszú idő ez ennyi idősen, és nagyon szeretem, nem szeretném hülyeségek miatt elveszíteni, mondjuk azért mert idegesít hogy más lánynak is tetszik... Az persze más, ha mondjuk elmúlik a szerelem, és megbeszéljük, hogy rendben, ez így nem megy, vagy hogy valami zavar a másikban... De butaságok miatt nem szeretném tönkretenni ezt a kapcsolatot, már csak azért sem, mert többek között a szüzességemet is vele vesztettem el, meg ő az első, akit ennyire szeretek, tudom, hülyén hangzik egy "gyerek" szájából, de tényleg nagyon kötődök hozzá, nekem ehhez hatalmas bizalom kellett, így ha nem is lennénk együtt, akkor sem akarnám elveszíteni az életemből, ha csak nem bánt meg nagyon, mert a megbocsájtás nem nagyon megy...:/:D
2013. jan. 21. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi 4 éve vagyunk együtt, kb másfél éve volt egy ilyen döcögősebb időszak, amikor sokat vitáztunk, de elmúlt szerencsére, elég hamar, csak akkor az egy kicsit megterhelő időszak volt, vizsgák, stb. Szerintem a közös program jó ötlet! lényegében mindegy, mint csináltok, csak érezzétek jól magatokat! :)

Meg lehet tartani, de hullámvölgyek mindig és mindenütt vannak, valamikor tökéletes minden, aztán kicsit több a vita, újra nagyon jó, stb. Ez mindenkinél így van.

2013. jan. 21. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok, én is 17 voltam akkor, akkor fejeztem befele a sulit, érettségiztem, stb. Akkor a barátokkal is kicsit többet foglalkoztam, az év végére jobban összeboronálódott mindenki, meg ki akartuk használni azt a pár hónapot, ami még maradt, hogy tart a suli, és együtt vagyunk, mert érettségi után ki merre tovább. Ebből is voltak kisebb viták. De ha jobban belegondolok, nem is másfél éve volt, hanem tavasszal lesz kettő. Hogy megy az idő.

Nálunk sem volt semmi olyasmi, hogy összeköltözés, eljegyzés, stb, csak ő dolgozott, nekem suli, ráadásul suli vége. De a suli befejezésével ez a korszak is lezárult.

2013. jan. 21. 21:29
 5/6 Hole Hunter ***** válasza:
Nem hangzik hülyén egy "gyerek" szájából sem. A lényegét megértetted sztem annak, amit mondani szerettem volna. Tök mind1 hány évesek vtok. Problémák voltak, vannak és lesznek. Csakis rajtatok múlik, mennyire tudjátok egymást tolerálni.
2013. jan. 21. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Valamelyik válaszoló: Oké, hogy nektek sem voltak ilyen tervek, meg sokáig együtt lettetek, csak arra értettem, hogy persze, ha azt nézzük, hogy más negyven évig van együtt a társával, ahhoz képest szinte semmi a nyolc hónap, de nekem nagyonis sok, mert ő az első, akibe szerelmes vagyok... Egyszer volt egy "barátom", akivel eljutottunk a kézfogásig meg a csókig, de mostmár tudom, hogy milyen nevetséges is volt az a helyzet:) Szóval így elsőre igenis soknak tűnik, főleg, hogy mennyi tapasztalatot, élményt, szeretet adott, ráadásul elsőként. Szóval persze, más ha szakítunk mert megcsal valaki valakit, vagy mert elmúlik a szerelem, de ilyen butaságokon egyszerűen nem mehet csak úgy el ez az egész.
2013. jan. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!