Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedveskedjünk 8 hónap után is?
Bevallom, kicsit megmosolyogtam a kérdést. :)
Minden kapcsolat kicsit döcögősen indul, az összeszokás miatt. Ti még annyira az elején vagytok, hogy ezért vannak súrlódások. Egy hosszú és jól működő kapcsolathoz alapvető a tolerancia. Ez olyasmi, amit meg kell tanulni és meg kell tanulni ezt értékelni is. Az már eleve jó pont, hogy meg akarod tartani a kellemes légkört vele...ez a jó út!
Természetesen mindenkinek vannak jobb-rosszabb napjai. Ezeken egymást tudjátok a leginkább átsegíteni kedvességgel, megértéssel, törődéssel. Nyugi, menni fog az! :)
Sok sikert!
Mi 4 éve vagyunk együtt, kb másfél éve volt egy ilyen döcögősebb időszak, amikor sokat vitáztunk, de elmúlt szerencsére, elég hamar, csak akkor az egy kicsit megterhelő időszak volt, vizsgák, stb. Szerintem a közös program jó ötlet! lényegében mindegy, mint csináltok, csak érezzétek jól magatokat! :)
Meg lehet tartani, de hullámvölgyek mindig és mindenütt vannak, valamikor tökéletes minden, aztán kicsit több a vita, újra nagyon jó, stb. Ez mindenkinél így van.
3. vagyok, én is 17 voltam akkor, akkor fejeztem befele a sulit, érettségiztem, stb. Akkor a barátokkal is kicsit többet foglalkoztam, az év végére jobban összeboronálódott mindenki, meg ki akartuk használni azt a pár hónapot, ami még maradt, hogy tart a suli, és együtt vagyunk, mert érettségi után ki merre tovább. Ebből is voltak kisebb viták. De ha jobban belegondolok, nem is másfél éve volt, hanem tavasszal lesz kettő. Hogy megy az idő.
Nálunk sem volt semmi olyasmi, hogy összeköltözés, eljegyzés, stb, csak ő dolgozott, nekem suli, ráadásul suli vége. De a suli befejezésével ez a korszak is lezárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!