Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hónap után szétköltözés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hónap után szétköltözés. A közösen vásárolt bútorok felét miért nem fizeti vissza a pasi? Ez így igazságos?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk összeköltözve a barátommal de már még ezt a szót is rossz leírni vagy kiejteni mert egy szemét! Nem is akarom a b-nak nevezni!! Annyira dühös vagyok rá! Nem tudom mit képzel magáról. Azért mert az ő házába költöztünk össze?? Vacsora után nem pakolok el rögtön, mert teli hassal leülök egy 15 percet tévézni, megyek ki a konyhából és azt mondja nekem, hogy miért nem pakolsz el te hülye? Ezt csak úgy spontán a fejemhez vágja, úgy hogy előtte meg vacsora alatt tök normálisan beszélgettük?

Hétvégén is szombaton is meg vasárnap is hasonló flegmázó beszólása volt, ami után nem szóltam hozzá egész nap, másnap próbált beszélgetni, de nem érdekelt mit mondott annyira dühös voltam rá! De valami hasonlót mondhatott, hogy nem csinálsz egész nap semmit, meg az én házamban vagy, csak beletetted a se**ed! Ami nem igaz! Olyanokat mond, hogy ha elköltözöm tőle, akkor nekem lesz rosszabb, mert mehetek haza a h*lye alkoholista apámhoz lakni, meg is fogom érdemelni, ő meg nyugodtan marad majd a házában.

Feltettem neki a kérdést hogy akkor minek vett nekem gyűrűt pár hónapja? Meg hogy ha el akarok menni akkor remélem hogy a közösen vásárolt bútorok felének az árát visszafizetni, mert pár hónapja lakunk együtt. Erre azt mondja hogy dehogy fizeti vigyem magammal ahova akarom, majd ő vesz magának újat! Ez nagyon nem korrekt így!

De már nem is tudom hogy mit csináljak, mert tényleg az alkoholista apámmal kellene együtt élnem... De nem akarok egy ilyen flegma, beképzelt pasassal együtt élni.

De az a legszomorúbb az egészben, hogy én nagyon szerettem ezt a pasit, és visszagondolva a boldog pillanatokra amit nem tudom hol rontottunk el csak sírok!

Szeretem is meg nem is!

Ha megcsinálok mindent, olyan vagyok mint egy csicska, mindig minden rendben van a házban, sehol egy kosz, van főtt kaja .... akkor jó vagyok, és akkor nagyon tud szeretni.

De gondolkodás nélkül akármikor durván beszól!

2013. jan. 14. 19:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Lakva ismeri meg az ember a másikat. Megismerted a párodat,gondolom tudod mit kell tenned.

Azt mondta nem fizeti ki a bútorokat,de elviheted őket-akkor mi ebben az igazságtalan?

2013. jan. 14. 19:34
 2/17 A kérdező kommentje:

Ő erősködött annyira hogy vásároljunk közösen 1,5 millió ft-ért, most meg majd 750 e ft értékben vihetek amit akarok? Vagyis amit ad?? Mit kezdjek egy hűtővel, sütővel, nappalibútorral, mosógéppel, kanapéval??? Miért inkább egy bevásárlóközpontnak adja a pénzt a helyett hogy nekem adná? Direkt nehezíteni akar még a dolgon?

Lehet azt akarja ezzel elérni, hogy megnehezítse az elköltözést? Mert azt gondolja, hogy inkább majd tűrök, de maradok, mert úgy sem tudok mit kezdeni ennyi cuccal, és majd szó nélkül megcsinálok mindent hogy legyen béke??

Esküszöm ha otthagynám reggelig azt a 2 tányért, meg 2 edényt (ami még soha nem fordult elő hogy valamit ott hagyok) nem is tudom mit csinálna...

2013. jan. 14. 19:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Az hogy nem tudom hova tenni!!!
2013. jan. 14. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Keress magadnak egy albérletet és máris van hova tenni a cuccokat és még a alkoholista apádhoz sem kell menned.
2013. jan. 14. 19:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
add el őket... vagy vegyél ki vkikkel egy részben butrozott lakást és pda tudod vinni
2013. jan. 14. 19:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok albérletbe menni, mert már nem szól hosszú távra a jelenlegi munkám. Tartalékom nincs, hogy pár hónapra bebiztosítsam munkanélküliség esetére a jövőmet, mert az összeg megtakarított pénzemet "elvásároltatta" bútorokra!!!
2013. jan. 14. 19:40
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
keresel egy albérletet, és máris be van rendezve. Ha meg teszem azt nem dolgozol akkor meg némi igazság van benne hogy ha már a házában laksz legalább elpakolsz magad után. kicsit háklisabb a rendre a pasid de ez van ezt kell szeretni. tökéletes ember nincs.
2013. jan. 14. 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kérdezem,de te dolgozol valahol?
2013. jan. 14. 19:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Dolgozok!
2013. jan. 14. 19:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Add el a bútorokat.Ha csak pár hónaposak és ilyen rohadt drágába kerültek,akkor a felét nyugodtan elkérheted értük pl.vaterán.Egy szinte vadi új kanapé féláron a hülyének is megéri.

A szerelemhez nem tudok hozzászólni,mert jelenleg nem ismerem egy olyan tulajdonságát sem a férinak,ami alapján megérthetném mit szeretsz benne.

2013. jan. 14. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!