Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 leszek 2 hónap múlva. Tényleg gáz, hogy még nem volt senkim?
Figyelt kérdés
március 25-én leszek 17. már anya is azzal cs*szeget, hogy menjek apácának, vagy szedjek fel valakit egy ilyen hétvégi kimenetelen. legjobb barátnőm is most pasizott be, azóta tök máshogy viselkedik, mintha felsőbbrendű lenne vagy nem is tudom. az, hogy nem volt még senkim, azt úgy kell érteni, hogy nem csak hogy nem jártam senkivel, de soha nem is randiztam, még smárolni se. persze volt srác, akinek tetszettem, csak vele meg jól összevesztem valamin, és azóta nem is beszéltünk(és már nem is fogunk..).már én is totál rápörögtem erre a témára, és így méginkább nem akar összejönni. komolyan gáz vagyok? (tegyük hozzá, hogy nem vagyok egyáltalán csúnya. csak nem vagyok egy túl szociális lény.)2013. jan. 22. 12:34
1/12 anonim válasza:
Oké, mondom akkor:
- bemész hétvégén egy diszkóba
- odamész az első viszonylag jó pasihoz
- felajánlod, hogy most azonnal elveheti a szüzességed
- ennyi
alternatívaként válaszolsz a mindjárt beeső 30-40 privi egyikére.
2/12 anonim válasza:
Nem gáz! Nem vagy elkésve. Mondjuk lassan nem árt kicsit "élned" is egy kicsit, de elkésve nem vagy!
3/12 A kérdező kommentje:
a cinikus válaszokkal (és a privikkel) kíméljetek, légyszi. nem azért tettem fel a kérdést. csak véleményt akartam. azért köszönöm
2013. jan. 22. 12:40
4/12 anonim válasza:
még nem gáz, de ha így megy tovább baj lehet belőle
volt egy osztálytársam aki ugyan olyan volt mint te, soha senkivel nem kezdett mert nagyon válogatós volt
egy idő után mindenki leszbikusnak nézte, illetve egy bizonyos kor felett már megijedtek a srácok, hogy ez a csaj még nem is csókolózott
5/12 anonim válasza:
szerintem nem gáz. mondjuk szüleidet nem értem, minek erőltetik. úgyis eljön mindennek a maga ideje. párom 19 volt, mikor lassan 4 éve összejöttem vele, és meg mindig boldog vagyok mellette. 24/F
7/12 anonim válasza:
az kimaradt, hogy én vagyok az első pasija
8/12 anonim válasza:
nem gáz, sőt egy fiúnál előny, sztem senki se örül neki ha mással is voltál már előtte
9/12 anonim válasza:
Nem gáz. :) És a szüzességedet csak egyszer lehet elvenni, úgyhogy érdemes azt emlékezetessé tenni. Azzal, és úgy, hogy ne szégyenkezve emlékezz rá egész életedben. :) (Az első válasz miatt tettem ezt hozzá.)
Egy pasi.
10/12 anonim válasza:
...nem szociális? miért mit csinálsz otthon kockulsz? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!