Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogyan zajlott a párod szüleivel való első találkozás?
A Ferenciek teren talakoztunk veluk a szokokutnal, ahol csaladilag csipegettunk kenyermorzzakat
mert mi, galambok igy szeretjuk
Én egy hétvégére mentem a barátnőm szüleihez. Anyukája kicsit mogorva volt, kifaggatott az iskoláimról, a családomról, a melómról, igazából mind természetes kérdés volt, de nagyon darálta. A faterja hatalmas arc, első látásra szimpatikus volt, még azon az estén leitatott, de annyira, hogy széthánytam a garázsukat. Másnap hajnalban disznóvágás... soha nem voltam annyira másnapos, ráadásul egész nap itattak, ha nem ittam elkezdtek nyüzögézni. Egész hétvégén alig voltam a barátnőmmel, nem is szexeltünk, mert első éjszaka k.o. voltam, a másodikon meg korán kidőltünk. Alapjáraton jó élményként könyvelem el, későbbre az anyja is feloldódott :)
22/F
Én is egy hétvégére mentem, elég kínos volt, mert egyikünk sem túl nagydumás. Kaja közben időjárás-szintű dolgokról beszélgettünk, aztán meg a párommal beszélgettek, merthogy ritkán találkoznak.
Azóta kicsit többet beszélgettünk, de nem túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!