Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás a párod szüleivel. Milyen volt?
Helo!
Otthon talalkoztunk, vittem ajandekot - bort -, de nekem csak "csak" egy aposjelölt jutott, mert az anyukaja nem lakik velük. Jol ment minden, nem vittem tulzasba se en, se ö, hiszen a lanyaval van kapcsolatom, es mivel 2 oranyira laknak, ezert nem is igen talalkozok a szülökkel.
Ha ott vagyok, tudok az apukajaval beszelgetni, ö is velem, mas jelen esetben nem kell.
Hát én tegnap találkoztam a párom apjával. Nem beszédes bemutatkoztam és ennyi beszélgetés volt. Én is féltem pedig tudtam, hogy nem beszédes. Nem vittem ajándékot mert náluk nem ez a szokás, hogy mindenki ajándékoz nekik nem az ajándékozásról szól a Karácsony hanem az ünnepről, hogy együtt legyen a család. :)
Elismerem para volt az egész de aztán mikor beléptem megnyugodtam. :D Onnantól párom nővérével beszélgettünk. :)
Elég messze laknak, így mi mentünk hozzájuk pár napra. Mivel karácsony előtt voltunk és ott is aludtam, vittem 2 doboz saját készítésű sütit, meg házi pálinkát. :D
Én is izgultam, pedig nem ez volt az első "bemutatkozásom", de nem volt semmi para, párom családja nagyon kedves és egyből befogadtak. :) 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!