Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egy találkozás után beleszeretni valakibe?
Figyelt kérdés
Ha előtte sokat beszélgettek e-mailben ?2012. dec. 23. 00:34
1/6 anonim válasza:
Igen!
Páromat mailbe ismertem meg...
Illetve igazából nem mailbe, de már akkor megfogott, mikor nem is láttam róla képet.
2/6 anonim válasza:
Csak akkor, ha az előzetes ideálképed tökéletesen passzol, vagy még túl is tesz rajta.
3/6 anonim válasza:
bizony bele....én úgy jártam h 1 buliban volt 1 srác és pár szót beszéltünk aztán nem sokkal rá megláttam 1 másik buliban...és ennyitől szerelmes is lettem...én jól megszívtam remélem te nem fogod.
4/6 anonim válasza:
utolsó vagyok, lemaradt 1 fontos dolog....egyáltalán nem volt az esetem...messziről sem...én mégis beleszerettem..sajnos..
6/6 anonim válasza:
Ez tipikusan az én esetem. Azt hittem szerelmes vagyok belé, közben meg kiderült számomra, hogy mégsem. Hiányzott valami plusz, egy idő után már csak a hibáit láttam, a pozitív tulajdonságai nem tudtak lenyűgözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!