Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam egy srácnak, hogy valljam be?
az egész csak szórakozásnak indult a chaten, álnév, álkép, stb... :( de annyira rendes és aranyos és ő is annak tart. Találkozni szeretne, én is, de most hogy mondjam ezt el neki, hogy álljon a tali és ne undorodjon tőlem??
csak értelmes válaszokat légyszi.
(25/L)
Ennyire ne alázkodj meg...
Sajnos ez a hajó elment. Ne aggódj, hülye a srác, ha ilyen kis dologért ilyen hisztit lecsapott. Nem vesztettél sokat.
tök jó, rámjött a bőgés és nem tudom abbahagyni :'(
következő kérdés: mit csináljak, hogy lenyugodjak? :/
Ilyen kis dologért? Ennyire azért ne legyünk már megértőek, b*szki. Oké, hoy álszentség lenne azt mondani, hogy mással sosem fordul elő, hogy hazudna, de azért ez nem kis dolog. És nem konkrétan csak ez a helyzet, hanem ha én hazudok/ferdítek/füllentek/akármi, az sem kis dolog, és a következményeit fel kell vállalni.
Vegyünk hasonlatnak egy egyetemistát, akinek az a szórakozás, hogy elmegy bulizni, és igénytelenülku*vára lerészegedik. Átmenetileg jól érzi magát, de reggel, mikor felkel, bizony rájön a másnap... Hát te is csak szórakozni akartál, és tessék, itt a te másnaposságod, viseld el.
Megoldás az, hogy bőgsz? Nem.
Visszacsinálhatsz bármit? Nem.
Tanultál belőle? Remélem...
18:35
De, legyünk ennyire megértőek, b*szki!
Nem egy ártatlan füllentés volt, ez biztos, de nem is olyan szintű, amiért stigmatizálni kellene!
És továbbra is állítom, hogy a srácot és a kérdezőt összehasonlítva a fiú sokkal, de sokkal "undorítóbban" viselkedett/viselkedik.
Ki mondta, hogya kérdező nem vállalja fel a hibáját? Hányszor bocsánatot kért már! Rájött, hogy rossz dolgot csinált. Hülyeséget csinált, megbánta. Elvégezte a dolgát.
rengetegszer bocsánatot kértem már, küldtem neki cuki micimackós bocsánatos képet :(((
még a ttc-n tudnék írni neki, ott nem tiltott, de már nem merek. Annyira szépen megfogalmaztam neki egy üzenetet, de már nem adhatom át neki sose :(((((
Ugyanazt mondom, amit a 73%-os.
Ez a hajó elment, vége, kész. Próbálj meg túllépni rajta és ne alázkodj meg előtte.
Legközelebb msáhogy csinálod.
még mindig nem megy ki a fejemből és mindig azon rágódom, hogy írnom kell neki :((( olyan szépen meg van fogalmazva, csak le kéne írni :(((
nagyon gáz lenne iwiwen is írni? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!