Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtam egy srácnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam egy srácnak, hogy valljam be?

Figyelt kérdés

az egész csak szórakozásnak indult a chaten, álnév, álkép, stb... :( de annyira rendes és aranyos és ő is annak tart. Találkozni szeretne, én is, de most hogy mondjam ezt el neki, hogy álljon a tali és ne undorodjon tőlem??

csak értelmes válaszokat légyszi.

(25/L)

2013. jan. 23. 19:51
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Ennyire ne alázkodj meg...

Sajnos ez a hajó elment. Ne aggódj, hülye a srác, ha ilyen kis dologért ilyen hisztit lecsapott. Nem vesztettél sokat.

2013. jan. 24. 16:09
 42/50 A kérdező kommentje:

tök jó, rámjött a bőgés és nem tudom abbahagyni :'(

következő kérdés: mit csináljak, hogy lenyugodjak? :/

2013. jan. 24. 17:43
 43/50 anonim ***** válasza:

Ilyen kis dologért? Ennyire azért ne legyünk már megértőek, b*szki. Oké, hoy álszentség lenne azt mondani, hogy mással sosem fordul elő, hogy hazudna, de azért ez nem kis dolog. És nem konkrétan csak ez a helyzet, hanem ha én hazudok/ferdítek/füllentek/akármi, az sem kis dolog, és a következményeit fel kell vállalni.

Vegyünk hasonlatnak egy egyetemistát, akinek az a szórakozás, hogy elmegy bulizni, és igénytelenülku*vára lerészegedik. Átmenetileg jól érzi magát, de reggel, mikor felkel, bizony rájön a másnap... Hát te is csak szórakozni akartál, és tessék, itt a te másnaposságod, viseld el.

Megoldás az, hogy bőgsz? Nem.

Visszacsinálhatsz bármit? Nem.

Tanultál belőle? Remélem...

2013. jan. 24. 18:35
 44/50 anonim ***** válasza:

18:35

De, legyünk ennyire megértőek, b*szki!

Nem egy ártatlan füllentés volt, ez biztos, de nem is olyan szintű, amiért stigmatizálni kellene!

És továbbra is állítom, hogy a srácot és a kérdezőt összehasonlítva a fiú sokkal, de sokkal "undorítóbban" viselkedett/viselkedik.

Ki mondta, hogya kérdező nem vállalja fel a hibáját? Hányszor bocsánatot kért már! Rájött, hogy rossz dolgot csinált. Hülyeséget csinált, megbánta. Elvégezte a dolgát.

2013. jan. 24. 19:03
 45/50 A kérdező kommentje:

rengetegszer bocsánatot kértem már, küldtem neki cuki micimackós bocsánatos képet :(((

még a ttc-n tudnék írni neki, ott nem tiltott, de már nem merek. Annyira szépen megfogalmaztam neki egy üzenetet, de már nem adhatom át neki sose :(((((

2013. jan. 24. 22:35
 46/50 anonim ***** válasza:
Na ebből elég, drama queen. Keresel másik pasit. Minden egyes könnycseppel közelebb kerülsz az újhoz.
2013. jan. 24. 22:37
 47/50 A kérdező kommentje:
ja és az még lemaradt, hogy nagyon sebes a szíve, kihasználták, megcsalták, meg ilyesmi. És ezért nem tud megbocsátani :((
2013. jan. 24. 22:37
 48/50 anonim ***** válasza:

Ugyanazt mondom, amit a 73%-os.

Ez a hajó elment, vége, kész. Próbálj meg túllépni rajta és ne alázkodj meg előtte.

Legközelebb msáhogy csinálod.

2013. jan. 25. 11:15
 49/50 A kérdező kommentje:

még mindig nem megy ki a fejemből és mindig azon rágódom, hogy írnom kell neki :((( olyan szépen meg van fogalmazva, csak le kéne írni :(((

nagyon gáz lenne iwiwen is írni? :/

2013. jan. 30. 16:44
 50/50 anonim ***** válasza:
Nem lenne gáz, nyugodtan égesd magad. Az esély megvan, hogy meggondolja magát. Esetleg ecseteld neki a szexuális vágyaidat. Komolyan.
2013. jan. 30. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!