Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtam egy srácnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam egy srácnak, hogy valljam be?

Figyelt kérdés

az egész csak szórakozásnak indult a chaten, álnév, álkép, stb... :( de annyira rendes és aranyos és ő is annak tart. Találkozni szeretne, én is, de most hogy mondjam ezt el neki, hogy álljon a tali és ne undorodjon tőlem??

csak értelmes válaszokat légyszi.

(25/L)

2013. jan. 23. 19:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Ő van kiakadva? Akkor most tudja, hogy hazudtál, vagy sem? Fogalmazz egyértelműen. Hány éves a csávó?
2013. jan. 24. 11:55
 32/50 A kérdező kommentje:
igen tudja. 27 a pasi. én megértem, hogy haragszik, de egy esélyt legalább adhatna, hogy személyesen megmagyarázzam, kicsit más, mint virtuálisan.
2013. jan. 24. 11:57
 33/50 anonim ***** válasza:
A kérdésből az jön le, hogy még nem tudja, és te nem tudod hogyan adjad elő. Nem vagy egyszerű eset. Majd én kezelésbe veszlek!
2013. jan. 24. 11:59
 34/50 A kérdező kommentje:
a kérdés tegnapi a vallomás előtti :D
2013. jan. 24. 12:03
 35/50 anonim ***** válasza:

Aha, de elfelejtettél tájékoztat minket a fejleményekről. Csak annyit írtál, hogy elcseszted. Az nem derült ki, hogy bevallottad a bűnödet.

Szóval fájt neki az igazság. Tudod mit? Hagyd a p1csába ezt a f4szt. Akinek ennyire rugalmatlan a gondolkodása, azzal csak gondod lenne a későbbiekben, egy párkapcsolatban.

Továbbra is ajánlom magam :P

2013. jan. 24. 12:09
 36/50 anonim ***** válasza:

Kedves 73%-os!

Igaz, hogy a kérdező nem írt le semmit azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogy haladt a fiúval tegnap óta, mégis kb mindenkinek egyértelmű volt rajtad kívül.

Kérdező!

Hazudtál, ami nem szép dolog, de mégsem olyan szintű bűn, amiért megérdemelnéd a keresztrefeszítést.

VISZONT nem vagy olyan helyzetben, hoyg támadj, ezzel végképp elásod magad.

Az, hogy személyesen szeretnél bezsélni vele, mindneképp dícséretes (és őt minősíti, ha továbbra is elutasító). Chaten is próbálkozhatsz tovább, a lényeg az lenne, hogy őszintén, alázatosan, megbánóan beismered, "nem volt szép" Tőled, és bocsánatot kérsz.

Ahogy már írtam korábban: az emberek túlreagálják a hazugságot. Tehát ha tényleg elutasító ezek után is, akkor, ahogy a 73%-os írta, hagyd a fenébe. Mert nem toleráns, nem rendes, nem megbocsátó álompasi.

Hanem (ahogy már korábban is írtam): egy önző, önimádó, álszent, egoista f@sz.

2013. jan. 24. 12:43
 37/50 anonim ***** válasza:

61% iagazd van, nem figyeltem eléggé.

A srácra valóban ráillenek a jelzők, ha a hozzáállásán nem változtat, de a kérdező se az a makulátlan fajta.

Mindenesetre egy találkozó szükségszerű lenne nekik.

2013. jan. 24. 12:51
 38/50 A kérdező kommentje:

olyan szépen bocsánatot kértem ma is.

annyit írt, hogy ne keressem többet és le is tiltott mindenhol...

pedig még 1 mondatot írtam volna a végére :'(

2013. jan. 24. 14:56
 39/50 anonim ***** válasza:
GAME OVER
2013. jan. 24. 15:01
 40/50 A kérdező kommentje:
még 1 esély van: az sms. de az már tényleg zaklatás kicsit nem ? :(((((((((
2013. jan. 24. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!