Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam egy srácnak, hogy valljam be?
az egész csak szórakozásnak indult a chaten, álnév, álkép, stb... :( de annyira rendes és aranyos és ő is annak tart. Találkozni szeretne, én is, de most hogy mondjam ezt el neki, hogy álljon a tali és ne undorodjon tőlem??
csak értelmes válaszokat légyszi.
(25/L)
Aha, de elfelejtettél tájékoztat minket a fejleményekről. Csak annyit írtál, hogy elcseszted. Az nem derült ki, hogy bevallottad a bűnödet.
Szóval fájt neki az igazság. Tudod mit? Hagyd a p1csába ezt a f4szt. Akinek ennyire rugalmatlan a gondolkodása, azzal csak gondod lenne a későbbiekben, egy párkapcsolatban.
Továbbra is ajánlom magam :P
Kedves 73%-os!
Igaz, hogy a kérdező nem írt le semmit azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogy haladt a fiúval tegnap óta, mégis kb mindenkinek egyértelmű volt rajtad kívül.
Kérdező!
Hazudtál, ami nem szép dolog, de mégsem olyan szintű bűn, amiért megérdemelnéd a keresztrefeszítést.
VISZONT nem vagy olyan helyzetben, hoyg támadj, ezzel végképp elásod magad.
Az, hogy személyesen szeretnél bezsélni vele, mindneképp dícséretes (és őt minősíti, ha továbbra is elutasító). Chaten is próbálkozhatsz tovább, a lényeg az lenne, hogy őszintén, alázatosan, megbánóan beismered, "nem volt szép" Tőled, és bocsánatot kérsz.
Ahogy már írtam korábban: az emberek túlreagálják a hazugságot. Tehát ha tényleg elutasító ezek után is, akkor, ahogy a 73%-os írta, hagyd a fenébe. Mert nem toleráns, nem rendes, nem megbocsátó álompasi.
Hanem (ahogy már korábban is írtam): egy önző, önimádó, álszent, egoista f@sz.
61% iagazd van, nem figyeltem eléggé.
A srácra valóban ráillenek a jelzők, ha a hozzáállásán nem változtat, de a kérdező se az a makulátlan fajta.
Mindenesetre egy találkozó szükségszerű lenne nekik.
olyan szépen bocsánatot kértem ma is.
annyit írt, hogy ne keressem többet és le is tiltott mindenhol...
pedig még 1 mondatot írtam volna a végére :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!