Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ennek a srácnak a közeledését?
Egyik évfolyamtársamról lenne szó az egyetemen. Már régebben is felfigyeltem rá, mert feltűnő jelenség. Sosem hittem volna, hogy észrevenne, és akarna tőlem valamit, a suliban csak néhányszor láttam úgy rendesen, alig beszéltem vele. Ő amolyan szőke herceg típus, modellkedik, sok mindenben tehetséges, okos, társasági ember is, azt is beszélik róla, hogy "szexcsászár"...stb. Váratlanul kezdett el felém közeledni. Nem tudom, mit akarhat tőlem. Én csak szerelem fűtötte komoly kapcsolatban gondolkozom, ezért nem szeretnék trófeává válni, vagy egy lenni a sok közül, viszont azt nem tudom, hogy ennél többre elégnek bizonyulnék-e neki, ugyanis én nem vagyok egy élettel teli, pörgős csaj, félek, hogy úgymond nem lennék neki elég, meg azt is tudom, hogy az intellektust illetően is vannak komolyabb elvárásai, másképp nem utazik komoly kapcsolatban.
Szerintetek...?
Hát azt mondanám hogy 3hónap után feküdj le vele mindenképpen mert nekem is van ilyen ismerősöm és azért hogy csak lefeküdjön vele nemszokott 3hónapot várni max2-őt
a másik dolog hogy ne elégítsd ki sokszor mert nemfog sokra nézni téged
Második
1vagyok de ez csak a szex részére vonatkozik a többit nem foglaltam bele
H*lye vagy, mint a segg. Pont azt akarom kideríteni, hogy mik a szándékai. Ha kihasználós dög, akkor nekem nem kell semmilyen szinten sem. De ha megszeretjük egymást, és rendes velem, akkor egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla, és az sem, hogy hány ostoba libát használt ki.
Csak ugye nincs rá semmi garancia, hogy meg tudom annyira fogni őt, hogy kelljek többre is neki, ezért szeretnék figyelni a "jelekre". Ez lett volna a kérdés lényege.
Az a baj, hogy erre bevált taktika nincsen.
Kérdés, hogy Te mennyire vagy tapasztalt, hány és milyen fiúval hozott össze a sors eddig? Barátnőid kapcsolataiból is lehet okulni.
Mert lehet, hogy nagyon eszes a srác, és simán kiismer Téged. Aztán meg már könnyen viselkedik úgy, amit "elvársz", és le tud fektetni.
Esélyt adhatsz neki mindenképpen. Viszont ne habarodj bele rögtön. Legyenek kétségeid és fenntartásaid, legalábbis pár hónapig biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!