Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtam egy srácnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam egy srácnak, hogy valljam be?

Figyelt kérdés

az egész csak szórakozásnak indult a chaten, álnév, álkép, stb... :( de annyira rendes és aranyos és ő is annak tart. Találkozni szeretne, én is, de most hogy mondjam ezt el neki, hogy álljon a tali és ne undorodjon tőlem??

csak értelmes válaszokat légyszi.

(25/L)

2013. jan. 23. 19:51
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Érdekes van egy srác, aki pont ugyanezzel a problémával szenved.

Szerintem ismerkedjetek össze... :DDD

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. jan. 24. 01:15
 22/50 A kérdező kommentje:
hát ezt elcsesztem :((( pedig tényleg rendes pasi.. volt...
2013. jan. 24. 09:46
 23/50 anonim ***** válasza:
Miért mondasz le róla? Talán tetszene neki a valódi arcod.
2013. jan. 24. 10:10
 24/50 A kérdező kommentje:
miért mit csináljak? :(( Neked se kéne egy hazug nő :(((
2013. jan. 24. 11:09
 25/50 anonim ***** válasza:
De nekem kellene, mert tudom, hogy mindannyian rendszeresen hazudunk az életben. Tehát számomra a te hazugságod bocsánatos bűn. Lehet, hogy ezt a csávód is így gondolja. Miért fosztanád meg magad egy kapcsolattól pusztán lelkiismereti okokból? Nonszensz.
2013. jan. 24. 11:18
 26/50 A kérdező kommentje:

de aranyos vagy :)

na jó egy próbát még megér :$ de szerintem el se olvassa már ,amit írok...

2013. jan. 24. 11:22
 27/50 anonim ***** válasza:

Igaza van a 11:18-asnak.

Ha a srác ezért ignorálni fog, akkor legalább tudod róla: álszent.

Nyilván, amit tettél, nem volt szép. De! Megbántad? Igen. Helyre akarod hozni? Igen.

Innentől kezdve, ha valaki az erőfeszítéseidet semmibe veszi azzal, hogy "hazudtál, nem tudok bízni benned", az illető nem is érdemel meg téged. Sőt, senkit, mert egy egoista idióta.

2013. jan. 24. 11:32
 28/50 A kérdező kommentje:

arra gondoltam, megírom neki, hogy látszik, hogy neki is csak a külső számít :(

annyit beszélgettünk chaten, annyira megismertük egymást :(((

2013. jan. 24. 11:38
 29/50 anonim ***** válasza:
Ezek szerint látott téged? Vagy miért számítana neki is a külső, mi alapján akarod ezt írni? Amúgy elég sunyi húzás lenne ilyen megelőző csapást mérni rá. De ha tényleg rondának tartod magad, akkor írj privit ;)
2013. jan. 24. 11:49
 30/50 A kérdező kommentje:

piciben látta a profilképem. ha szimpi lennék, akkor talán nem lett volna így kiakadva :(

jó, igazad van, nem kéne azt leírni. Csak nem tudom, mit írjak :(((((

2013. jan. 24. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!