Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy megvert a barátom?
16
Már ne is haragudj, de egy harmonikus kapcsolatba még nézeteltérés esetén sincs ilyen.
Most vagy az egész kérdésed kamu, vagy nem irod le az igazat.
Szia. 16 évesen beleszerettem egy srácba, nagyon és ő visszaélt ezzel. Leellenőrizte a telefonomat. Összevesztem a barátaimmal miatta. Egyedül voltam és függtem tőle. Megmondta mit csináljak. Nem beszélhettem fiúkkal, nem sminkelhettem magam, nem mehettem el sehova. Mindig vele kellett lennem.
Játékosan birkóztunk és szórakoztunk. Aztán rosszabb lett, elkezdett ütni. Elérte, hogy azt higgyem értéktelen vagyok és csúnya. Egy év telt el így Nem tudtam mit tegyek, még mindig félek. Aztán végre bátorságot gyűjtöttem, hogy kiálljak magamért, szakítottam vele.
2éve van egy barátom aki a 0-ról épített fel. Sokat köszönhetek neki, bár néha még most is félek. De nem fogom hagyni még egyszer magam...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!