Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy megvert a barátom?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném a segítséget, ha írna, aki már volt hasonló helyzetben és sikerült elfelejtenie többé-kevésbé az esetet. 1,5 évig voltunk együtt, nagyon szerettem, de egyszerűen elmúlt az érzés:/ és szerettem volna beszélni erről. nem volt még teljesen tiszta a szándékom, hogy szakítsak, csak szerettem volna beszélni a gondokról, hátha meg tudjuk oldani közösen. Éppcsak felhoztam a témát, amikor elkezdett velem ordítani, hogy hogy merek iylet mondani, és hogy nem hagyhatom cserben, és én mondtam hogy csak beszélni szeretnék vele. Nem volt hajlandó rá, helyette megfogott a hajamnál, és rángatott, én mondtam hogy hagyjon békén. Erre ő megpofozott, és tépte a hajam, utána hasbarúgott, és összeestem a földre. Rám se nézett és elment. Én azóta nem beszéltem vele, nem is fogok soha. Ha esetleg muszáj lesz, akkor csak annyira, hogy szakítok vele, bár nem merek többet a közelébe se menni. Azóta folyamatosan ez a kép jár a fejemben, ezzel álmodok, hogy állok az ajtónál, ő meg odaszorít, és hiába látja, hogy nem bírok védekezni, csak üt. Nem is a fizikai része a legrosszabb, hanem a lelki, hogy hogy megalázott.Úgy érzem, hogy soha többé nem leszek képes egy normális kapcsolatra, mert senkiben sem fogok tudni megbízni.
2013. jan. 23. 15:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Csak a gyenge férfi üt meg egy nőt, mert vele még elbír.
2013. jan. 23. 16:37
 22/27 anonim ***** válasza:

16

Már ne is haragudj, de egy harmonikus kapcsolatba még nézeteltérés esetén sincs ilyen.

Most vagy az egész kérdésed kamu, vagy nem irod le az igazat.

2013. jan. 23. 16:59
 23/27 anonim ***** válasza:
Te orvosi eset vagy.
2013. jan. 23. 17:00
 24/27 anonim válasza:
az én pasim rendszeresen megver ha részeg. Mondjuk én adtam rá okot mert megcsaltam. Lakásból nemigen járok ki.
2013. febr. 1. 12:28
 25/27 anonim válasza:
az én pasim rendszeresen megver ha részeg. Mondjuk én adtam rá okot mert megcsaltam. Lakásból nemigen járok ki. Sajnos ha elhagyom csak a híd alá tudok menni
2013. febr. 1. 12:29
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia. 16 évesen beleszerettem egy srácba, nagyon és ő visszaélt ezzel. Leellenőrizte a telefonomat. Összevesztem a barátaimmal miatta. Egyedül voltam és függtem tőle. Megmondta mit csináljak. Nem beszélhettem fiúkkal, nem sminkelhettem magam, nem mehettem el sehova. Mindig vele kellett lennem.

Játékosan birkóztunk és szórakoztunk. Aztán rosszabb lett, elkezdett ütni. Elérte, hogy azt higgyem értéktelen vagyok és csúnya. Egy év telt el így Nem tudtam mit tegyek, még mindig félek. Aztán végre bátorságot gyűjtöttem, hogy kiálljak magamért, szakítottam vele.

2éve van egy barátom aki a 0-ról épített fel. Sokat köszönhetek neki, bár néha még most is félek. De nem fogom hagyni még egyszer magam...

20L

2013. febr. 9. 17:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Előttem szóló!: Miért? Mit teszel? Azért még ne bízd el magad kicsikém! Hidd el még ez a kapcsolat is tartogat majd meglepetéseket a számodra akár kellemes, akár kellemetlen. Úgyhogy még kerülhetsz fura helyzetbe kicsi drágaságom. Mostmár aztán kezdem unni a felesleges hisztériát!
2018. ápr. 21. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!