Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy megvert a barátom?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném a segítséget, ha írna, aki már volt hasonló helyzetben és sikerült elfelejtenie többé-kevésbé az esetet. 1,5 évig voltunk együtt, nagyon szerettem, de egyszerűen elmúlt az érzés:/ és szerettem volna beszélni erről. nem volt még teljesen tiszta a szándékom, hogy szakítsak, csak szerettem volna beszélni a gondokról, hátha meg tudjuk oldani közösen. Éppcsak felhoztam a témát, amikor elkezdett velem ordítani, hogy hogy merek iylet mondani, és hogy nem hagyhatom cserben, és én mondtam hogy csak beszélni szeretnék vele. Nem volt hajlandó rá, helyette megfogott a hajamnál, és rángatott, én mondtam hogy hagyjon békén. Erre ő megpofozott, és tépte a hajam, utána hasbarúgott, és összeestem a földre. Rám se nézett és elment. Én azóta nem beszéltem vele, nem is fogok soha. Ha esetleg muszáj lesz, akkor csak annyira, hogy szakítok vele, bár nem merek többet a közelébe se menni. Azóta folyamatosan ez a kép jár a fejemben, ezzel álmodok, hogy állok az ajtónál, ő meg odaszorít, és hiába látja, hogy nem bírok védekezni, csak üt. Nem is a fizikai része a legrosszabb, hanem a lelki, hogy hogy megalázott.Úgy érzem, hogy soha többé nem leszek képes egy normális kapcsolatra, mert senkiben sem fogok tudni megbízni.
2013. jan. 23. 15:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon durva! Nehogy visszamenj hozzá, mert egy olyan férfi sincs, aki soha többet nem üt. Ráadásul ez egy igazi agresszív állat! Szegénykém, menj pszichológushoz vagy ilyesmi helyre: [link]
2013. jan. 23. 15:50
 12/27 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nem minden pasi ilyen brutális, bár sajnos többen vannak, mint kellene.
2013. jan. 23. 15:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

1. húzz el onnan nem kell azt sem mondani h szakítasz csak sz@rd le

2. keress valakit vagy valakiket akik jól megverik

2013. jan. 23. 15:51
 14/27 anonim ***** válasza:
91%

1. Örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen mocsadék állattól!

2. Ha már elég idő eltelt, hogy kiheverd a dolgot ne félj új kapcsolatba belemenni, nem minden férfi ilyen selejt mint a volt barátod.

3. Eszedbe ne jusson újra összejönni vele! Aki képes ezt egyszer megtenni, megteszi újra.

2013. jan. 23. 15:52
 15/27 anonim ***** válasza:

szüleidnek mondd el! már csak azért is, hogy tudják, hogy miért nem akarsz vele többet találkozni. (remélem,ha apukád megtudja, személyesen is el fog vele beszélgetni)

egéybként meg sajnos nem lesz könnyű a dolgod, nehezen fogsz másban megbízni, pedig az lesz az egyetlen gyógyír..

2013. jan. 23. 15:53
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. 15:44-esnek: igen, végiggondoltam én is, hogy mit tettem amire ezt érdemeltem. De az egész kapcsolatunk harmonikus volt, nagyon szerettük egymást.Persze nem azt mondom, hogy hibátlan vagyok, de semmi olyan sérelem nem volt köztünk ami ezt vonta volna magával. Azt pedig nem hiszem, hogy normális reakció az, hogy megüt, amikor én csak egy kulturált beszélgetést szerettem volna folytatni vele. És igen, ez volt az első alkalom. Értem, hogy megijedt, meg nem akarja, hogy szakítsak, dehát direkt azzal kezdtem, hogy szeretném ha meg tudnánk oldani, de ahhoz muszáj megbeszélnünk. És 19 éves vagyok, ő volt az első barátom, ezért méginkább azt érzem , hogy soha többet nem akarok szerelmes lenni..
2013. jan. 23. 15:53
 17/27 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz elképzelni, hogy jogos legyen megütni egy lányt! az a szint nem a tiednél kezdődik (esetleg élet, vagy vagyon elleni cselekedetnél, becsületsértési rágalmazásnál, amitől az ember a munkáját veszti el... de ilyen okból mint amit veled csinált?.....)
2013. jan. 23. 16:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Igazán természetes, hogy most soha többé nem akarsz szerelmes lenni.( Most sem a szerelmedtöl kaptad a pofonokat.) Részedröl vége volt ennek a történetnek. Ne áltasd ilyen kulturáltan megbeszélni dolgokkal magad. (nagyon szerettem, de egyszerűen elmúlt az érzés) Öt pedig (valoszinüleg) váratlanul érte. Ez magyarázza (de elfogadhatová nem teszi!!) a reakcioját. A közelébe tényleg ne menj, esetleg valamilyen erösebb kisérövel, aki meg tud védeni, ha kell. Eddig nem vettél észre nála agressziv viselkedést? (Nem veled szemben.) Vagy igen, csak olyan férfiasnak tartottad azt?
2013. jan. 23. 16:10
 19/27 anonim ***** válasza:

Először is pszichológus,

aztán majd ha új párod lesz ő sok melóval elfelejteti veled.

Nálam is ez van fél éve járok a párommal, aki szöges ellentéte az előzőnek aki bántott,és ő sok-sok-sok türelemmel és szeretettel elérte hogy újra megbízzak egy férfiben

ennyi, sajnos mást nem tehetsz, kitartást neked drága :)

2013. jan. 23. 16:12
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer volt olyan, hogy a pasi azért verte szintre már félholtra a barátnőjét mert azt mondta h átváltozott egy gonosz démonná mint ha az ördög maga szálta volna meg a barátnőjét.

Aztán 2 héttel később leszúrta de életben maradt a srác 35 év börtönt kapott a nő pedig 8 embert ölt meg a kórházban miután felébredt és elmultak a fájdalmai, majd a lány is börtönbe került de ő életfogytiglant kapott.

2013. jan. 23. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!