Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat, ha két ember ennyire különböző?
Nem is annyira a társadalmi különbségekre gondolok, vagy az iskolázottságra (mert ott is nagy a különbség, de azt nem gondolnám olyan fontosnak), hanem inkább a neveltetésbeli különbségekről.
A nő kerüli a munkát, állandóan káromkodik, erőszakos, buta, emellett még csak nem is jólelkű, a férfi iskolázott, eddig hozzá hasonló barátai voltak (már ő is rájött, hogy ezzel a nővel nem lehet vacsorázni menni velük, mert közönségesen viselkedik), állandó munkahelye van. Nem vagyok sem a férfi sem a nő, csak elkeseredve nézem, ahogy egy barátom élete nagy hibáját követi el. Elhagyja a feleségét, csak azért mert ez a nő dekoratív és kapható a szexre.
Szerintetek lehetnek boldogok, és álljak a barátom mellé, vagy győzködjem, hogy ne csinálja ezt?
Lehet két ennyire más ember boldog együtt?
Ez függ attól is hogy a nő mennyire fejlődőképes.
De így a leírásod alapján ez így ne lesz hosszútávú.
Eleve ott kezdődik a gond, hogy a nő kerüli a munkát, és erőszakos. Ez se nőbe, se férfiban nem egy tolerálható magatartás.
Nem tudom mióta vannak együtt, de ha az idő alatt nem változott, kétlem hogy fogna ezután.
Ott kezdődik a gond, hogy a férfi hülye.
Majd rájön, ha a hormonjai csillapodnak, hogy ez mekkora baromság volt!
Van,amit nem értek.
A barátod nős, s mellette van egy szeretője. A szerető rendelkezik ezekkel a nem túl pozitív tulajdonságokkal?
6os, ő hát.
Kérdező, a legjobb nőt is meg lehet unni pár hónap, max 1-2 év alatt.
Nem. Ha csak a szex tratja össze őket, akkor egy darabig elkínlódnak egymás mellett, és amikor a hormonok elcsitulnak, és a rózsaszínű köd feloszlik (vagy inkább hályognak mondanám, ami leesik a szemről), akkor jön a döbbenet és a szakítás.
Te nem tehetsz semmit. Minél inkább beleavatkozni próbálsz, annál erősebben taszítod egymás karkaiba őket, és magadtól el a barátodat. Azt fogja hinni, hogy csak önzésből teszed (magadnak kell a pasi). Hagyd őket zuhanni, és akkor legyél ott, amikor a pasit el kell kapni, mielőtt földet ér. Az a tuti helyzet, az a nyertes pozíció, hidd el. :)
Köszönöm a válaszaitokat, sajnos én is így gondolom!
Köztünk nincs semmi, soha nem is volt és nem is lesz, tényleg csak barát, tehát nem vagyok féltékeny és nem akarom őt elvenni sem a feleségétől sem a szeretőjétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!