Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt hogy rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy rosszul döntöttem? Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés

Tehát 20 éves fiú vagyok, van egy 2 éves kapcsolatom. A lány elköltözött, 1 éve távkapcsolatban élünk, tervezgetjük 1-2 éven belül az összeköltözést. nevezzük a lányt A-nak.

Viszont idő közben megismerkedtem egy lánnyal, és csókolóztam is vele pár alkalommal. Ez a lány gyönyörű. Be kell valljam, szebb mint a másik lány, bár ez magában kevés lenne, nem csak szép hanem okos, különleges...nevezzük ezt a lányt B-nek.

Tehát ''összejöttem'' vele, és szakítottam A-val.. De azt nem mondtam el hogy mi az igazi ok, a távolságra fogtam. Pár nap múlva A megkeresett és megkért hogy béküljünk ki. Nem tudtam (vagy inkább nem mertem) nemet mondani neki. Amikor ezt B megtudta, döntés elé állított, illetve felkereste A-t és elmondott neki mindent. Én végül A mellett döntöttem...

Azaz igazság, hogy A megbocsájt nekem mindent. Ezt a ''megcsalást' is megbocsájtotta. Nem merem elhagyni véglegesen mert ő bármit megtesz amit kérek tőle, nagyon szeret engem, én viszont úgy érzem ''csak'' szeretem és a megszokás, a rendszeres nemi élet ami hozzá köt, illetve a kötődés, ragaszkodás mert 2 év az csak 2 év és ő egy biztos pont az életembe. Nem tudom mit tegyek, hogy jó-e ha elhagytam B-t, mert van benne vmi elbűvölő, csak 2-3 alkalommal találkoztunk, mégis úgy felkavart hogy elhagytam (ha még csak pár napra is) A-t miatta, viszont szeretem A-t, én vettem el a szüzességét, ő mindig ott lesz nekem és nem merem elengedni végleg hiszen...

Összevagyok zavarodva. Nem tudom A-val fog-e ez a kapcsolat működni egy életen át?! Nem akarom elengedni ragaszkodok hozzá de közben ott van B aki gyönyörű és minden gondolata egyezik az enyémmel. Érdemes A-val maradnom, és pénzt fektetni az összeköltözésbe? Volt már vki ilyen helyzetbe, hogy nem tudott lezárni egy több éves kapcsolatot ? Meddig fog működni szerintetek?

(A és B 16 évesek) a válaszokat előre is köszönöm.

2013. jan. 22. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy gyáva sz*r vagy, aki szereti kihasználni a csajokat, te mit tettél érte? Ő érted bármit, te meg félrekúrsz, bravo. Már csak a tisztesség is azt diktálná, hogy A-val is szakítasz, nem kéne egy ilyen büdös patkánnyal együtt lennie.
2013. jan. 22. 15:52
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Akkoris pedo vagy gondolom levàgtad!:[
2013. jan. 22. 15:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én B-t választanám. A megszokás kevés érv így 20 évesen, ha csak azért vagy A-val, mert megszoktad és kényelmes, és kiszámítható...nos éppen ezek miatt fogsz folyton más nők után kujtorogni. A-t engedd el, és próbáld meg B-vel, hátha tényleg ő lesz az igazi!
2013. jan. 22. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Engedd el az "A" lányt! Adj neki esélyt arra, hogy találjon magának egy olyan srácot, aki értékelni és szeretni fogja. Az írásodból látszik, hogy téged már nem érdekel, másra vágysz. Akkor mi értelme becsapnod őt. Már így is szerintem épp elég bajt okoztál neki, lesz mit megemésztenie és feldolgoznia. Szerintem ne bántsd tovább, ha egy kicsit is érdekel a sorsa! Persze ez csak az én véleményem, mindenki maga tudja, hogy mit kezd az életével!
2013. jan. 22. 16:16
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

1. Egyik lánnyal sem fog működni, mert egyikőjüket sem szereted! HA szeretsz valakit NEM KELL gondolkodniod azon, hogy kivel légy!!! Ezt jól jegyezd meg. A-t megszokásból szereted, ezért nem fog vele működni (2 év után már illett volna valami mélyebbnek kialakulnia. Mivel megcsaltad és elhagytad, ez nem alakult ki. Ez így nem működőképes. Szánalomból, megszokásból ne légy vele...). B-ben csak az izgalom, az újdonság varázsa érdekel, nem is ismered igazán...

2. 20 évesen sajnos a 16 éves lányok nem a te korosztályod. Próbálkozz a korodbeli NŐKKEL, lehet tényleg helyretennének.

2013. jan. 22. 17:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Keress valami valódi kapcsolatot ne ilyen távkapcsolatot, meg fb-n sokat beszélgetős kapcsolatot.
2013. jan. 22. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

Szerencsétlen A szeret téged, te meg más után vágysz.

B kiborította azt a bizonyos bilit...

Én otthagynám mindkettőt.

A-t azért, mert ha jön egy C, vagy egy D, akkor A megint el lesz passzolva, és megint szenvedni fog.

B-t pedig azért, mert képes volt megkeresni A-t...

2013. jan. 22. 20:14
 18/20 A kérdező kommentje:
B megbeszélte velem a dolgot, megmondta hogy beszélni akar A-val és én bele egyeztem ...
2013. jan. 22. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert annyi nem volt benned, hogy Te mondd meg...inkább odaküldted a kiscsajt...

Féreg vagy.

2013. jan. 22. 21:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is keress egy c-t..

Csak egy kérdés: Amikor lefeküdtél velük, elmúltak 14 évesek? Ha igen, semmi gond.

Annak pedig, aki Pedofilnak tart, üzenném : IDIÓTA vagy, de rohadtul!!!! Legyél már tisztában a fogalmakkal!!! Rágalmazásért csúnyán rácseszhetnél!

Pedofil az, aki 14 év alatti!! gyermeket szexuális életre kötelez! Remélem, ezt felfogod!

2013. febr. 12. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!