Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat együtt alvás nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat együtt alvás nélkül?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyunk együtt, de a dolgok sajnos nem állnak a legjobban az utóbbi időben. Se náluk, se nálunk nem tudjuk megoldani az együtt alvást. Egyáltalán. Szex csak az autóban. Viszont tegnap máson vesztünk össze. Most olyan hülye a beosztása, hogy csak este tudunk talizni, mert 10-től 6-ig melózik. Tegnap 7kor idejön, indítsam a filmet. Vége a filmnek (9 óra), ő megy mert késő van. Mondom neki, nem maradsz még egy picit? Nem, késő van. Nekem ez eléggé rosszulesett. Ő osztja be az idejét, ugyanannyi ideje van munka mellett mint eddig. Csak miután mi nem alszunk együtt, természetes hogy külön töltjük az estéket. Na de akkor is, ha csak az estéi szabadok?
2013. jan. 22. 10:31
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Inkább az utóbbi... Nem csal meg, valóban haza ment. És nagyjából még 12-13 órája volt a másnapi munkakezdésig. De ő siet, mert este van. Zavar, nagyon... "Megyek mert még aludnom is kell." És sajnálom hogy ilyen hosszúakat írok, de olyan jó legalább kiírni magamból. :(
2013. jan. 22. 11:56
 12/28 anonim ***** válasza:
ILYEN NINCS!PANZIÓRÓL NEM HALLÓTATOK MÉG?ENNYIRE ESETLENEK NEM LEHETTEK,TINIK MEGOLDJÁK TÍZEN ÉVESEN,TI MEG FELNŐTTKÉNT NEM!EZ TISZTA RÖHEJ!
2013. jan. 22. 12:10
 13/28 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező,de ez a kapcsolat meghalt.

A pasi lepattint mindenféle indokkal,Te pedig még ragaszkodnál hozzá...Ennek véget kell vetned,vagy marad a kínlódás.

2013. jan. 22. 13:20
 14/28 A kérdező kommentje:
:(
2013. jan. 22. 16:31
 15/28 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el szerintem, még megpróbálhatod megbeszélni vele a dolgot. Ha végképp nem megy, akkor sajnos kapufa...
2013. jan. 22. 17:14
 16/28 anonim ***** válasza:
Hopp! Én valamit nagyon elnéztem. Te vagy a nő...... én azt hittem (nem tudom miért), hogy fordított a helyzet! Hát ha a barátod ráz le ilyen soványka indokokkal, akkor szerintem ennek a kapcsolatnak erősen a végét járjátok..... Mondjuk én például azt sem értem, miért nem lehet megoldani az együtt alvást? Egyikőtöknek sincs saját szobája?
2013. jan. 22. 17:57
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát, náluk olyan dupla-szoba van vagy hogy hívják az olyat. Nincs közte ajtó. Szóval szülőkkel egybe van. Gondolhatjátok! Főleg ha reggel az egész család otthon (mint az utóbbi időben). Nekem van szobám (bár elég picike), de itt meg ő nem szeretne aludni. Amit valahol meg is értek. De azt hogy ő siet haza, azt már nem.
2013. jan. 22. 18:05
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha én valakivel együtt szeretnék lenni, nem érdekel mekkora a szobája! Ez az én egyéni véleményem! Jobb kis szobában szexelni, mint egy hideg autóban! :P
2013. jan. 22. 18:19
 19/28 A kérdező kommentje:
Hát az biztos. :/
2013. jan. 22. 21:16
 20/28 A kérdező kommentje:
Írom a fejleményeket! Tegnap minden rendben volt. Ma munka után eljött, nekiálltunk filmezni. Nagyjából másfél óra múlva megszólalt a telefonja hogy az öccsének kéne egy kis segíteni (piti ügy!), azonnal ugrott. Engem itt hagyott. Kérdezem, visszajön utána? Nem, késő lesz. Vélemény? Én vagyok hisztis? Már megint ő volt megsértődve mikor nem vágtam jó képet a dologhoz!
2013. jan. 23. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!