Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat együtt alvás nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat együtt alvás nélkül?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyunk együtt, de a dolgok sajnos nem állnak a legjobban az utóbbi időben. Se náluk, se nálunk nem tudjuk megoldani az együtt alvást. Egyáltalán. Szex csak az autóban. Viszont tegnap máson vesztünk össze. Most olyan hülye a beosztása, hogy csak este tudunk talizni, mert 10-től 6-ig melózik. Tegnap 7kor idejön, indítsam a filmet. Vége a filmnek (9 óra), ő megy mert késő van. Mondom neki, nem maradsz még egy picit? Nem, késő van. Nekem ez eléggé rosszulesett. Ő osztja be az idejét, ugyanannyi ideje van munka mellett mint eddig. Csak miután mi nem alszunk együtt, természetes hogy külön töltjük az estéket. Na de akkor is, ha csak az estéi szabadok?
2013. jan. 22. 10:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Rossz a szex, így előbb-utóbb mindennel bajod lesz, mindenben hibát fogsz találni. Azt oldjátok meg inkább, a többi megoldódik magától.
2013. jan. 22. 10:39
 2/28 anonim ***** válasza:
Bocs de ha 4 év alatt nem jutottatok el addig, hogy együtt aludjatok, akkor nem csak a szex körül vannak bajok szerintem.
2013. jan. 22. 11:00
 3/28 anonim ***** válasza:

Már írtam máskor is: időzavar = megcsalás.

És ha nem kíván, akkor minek vagytok együtt? Keress valakit, aki szeret, és jó vele.

2013. jan. 22. 11:02
 4/28 A kérdező kommentje:
Szeret engem és én is őt. De ez így nem jó. Hiányzik az, hogy együtt aludjunk, hogy együtt ébredjünk. Hogy szexeljünk, és ez ne a hideg autóban legyen. És igen, megbánt a "késő van, mennem kell" dumával, mikor a napja ugyanúgy 24 órából áll, csak most nem a délutánok szabadok, hanem az esték. Aztán mikor szoba hozom, hogy de basszus, összvissz 2 óránk volt mindenre, vagyis egymásra, akkor még ő van megsértődve. Igen, könnyű azzal jönni: na jó, most már este van, mennem kell... Talán csak én vettem nagyon magamra a dolgot, de akkor is rosszul esett.
2013. jan. 22. 11:14
 5/28 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Hány évesek vagytok, hogy egyik családnál sem tudtok együtt aludni. A szülők nem engedik, vagy más oka van?
2013. jan. 22. 11:17
 6/28 A kérdező kommentje:
Igen, ez a másik. Ő 28, én 25. És se náluk, se nálunk nem igazán tudjuk megoldani, nincs rá lehetőség. Tervezzük az összeköltözést, de ez már más kérdés.
2013. jan. 22. 11:19
 7/28 anonim ***** válasza:
Bazzeg, 28 meg 25 évesek vagytok, egy albira sem telik? Akkor irány külföld, itt változtatni kell, nemsokára úgymond gyerekvállaló korba érsz, 4 éves döglődő kapcsolattal a hátad mögött. Vakard össze az életed, mert ebből baj lesz!
2013. jan. 22. 11:29
 8/28 anonim ***** válasza:
Hát így én nem terveznék összeköltözést az biztos. Furcsa az is, hogy ennyi idősen nem tudjátok megoldani valahogy a dolgot. Ebben a helyzetben különösen fontos lenne pedig, hogy összetartsátok a kapcsolatot, és igen, ez erőfeszítést igényel. Ha nincs meg az akarat, akkor meg miről beszélünk?
2013. jan. 22. 11:30
 9/28 A kérdező kommentje:
Albira telne, de lenne egy ház amit csak fel kellene újítani. Ezért írtam, hogy ez már más téma. Ha választani lehet, az ember inkább ruház be arra, ami a sajátja lesz. Akkor nem reagáltam túl ezt a tegnapit? Igen, az az igazság, 25 évesen már nem arra vágyom, hogy akivel együtt vagyok, munkából hazafelé beugorjon 2 órára. Aztán eljátssza hogy a rossz munkabeosztás miatt nincs ideje semmire. /Erre írtam hogy a nap ugyanúgy 24 órás, rám meg jut belőle 2 :(/
2013. jan. 22. 11:38
 10/28 anonim ***** válasza:

"késő van,mennem kell" = sietek,mert várnak "máshol" is.

esetleg másik variáció:

"késő van,mennem kell" = lelépek,mert rohadtul unlak,de nincs bátorságom bevallani.

2013. jan. 22. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!