Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vessek véget a kapcsolatnak vagy maradjak?
6 éve vagyunk együtt a barátommal, 28 évesek vagyunk.
Tudom, hogy mindenhol elmúlik előbb-utóbb a szerelem, de most nagyon tanácstalan vagyok. Egyre közömbösek vagyunk egymás iránt, ami főleg az én hibám. Sosem csalnám meg, nem vagyok az a fajta, de most azt érzem, hogy beleuntam a kapcsolatba és még ismerkedni, élni szeretnék. Tudom, hogy már nem vagyok fiatal és mindenhol elmúlik a kezdeti lángolás, de néha azt érzem, hogy nem akarok megállapodni, pedig tudom, hogy mellette boldog, igaz unalmas életem lehetne. Az eszemmel tudom, hogy ezt kellene választanom, de mégis azt érzem, hogy ismerkedni és szórakozni akarok és még nem vágyok nyugodt családi életre. Persze később valószínűleg bánni fogom ezt és lehet egész életemre magányos maradok, de most nem érzem magam boldognak.
Tudom, hogy megvetendő, amit érzek, iszonyatos bűntudatom is van emiatt.
3
ilyen szintről már nincs felállás.
2
Addig örülj, míg nincs gyerek és tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!