Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért de hanyagol a barátnőm. Szerintetek mit kéne csinálnom?
Közel 5 hónapja együtt vagyok egy lánnyal akit nagyon is szeretek.A közel 5 hónap alatt kisebb nagyobb vitám volt vele de valahogy mindig tulléptünk rajta.
A én részemről a vita főbb oka az,hogy hetente együtt vagyok vele max.10 órákat.Azt teszem mellé van napi kommunikáció de az is sajnos sacc. 20 perc.Az is üzenet váltásba...
És mikor én ezeket szóvá teszem neki mármint,hogy alig vagyunk együtt,akkor mindig vita lessz a vége..
Ezek mindig halmozódtak és ebből lettek a szakitások.De mindig kibékültünk a végén.
Kérdem én mit csinálhatok rosszúl,vagy min kéne változtatnom mert ez eléggé rosszul esik
nekem,mivel nagyon is szeretem ezt a lányt.És ha beszélek is vele mindig mondja,hogy mennyire szeret ő is.
Köszi a válaszokat.
Én tudod ultimátumot adnék neki! Ha többszöri beszélgetés után is keveselném amit nyújt, mert nem változtat akkor ha szeretem is de azt mondanám nekem ez nem jó, legyen vége, mert nem érzem a kölcsönös szeretetet. Mondani mondhatja, de ha neki elég heti 10 óra ha lehetne több is, akkor nem hinném el. Mert nekem bizonyíték kell, nem ígéret.
Nem rég volt ilyen tipusú beszélgetésem a barátommal, én szépen elmondtam neki hogy mit érzek. De ő azután rögtön változtatott. Aztán megint észre vételeztem valamit, ami bántott, azt is elmondtam. Ha nem csalódok benne, azon is változtat. Értékelem is benne, hogy akar és teszi is.
Mert van aki csak mondja aztán cseszik...
Az pedig nagy baj, ha tehernek érzi a találkozást vagy a több együtt létet. Engem az nagyon lelomboz és elgondolkodtat, ha valaki ilyen...
Én annyit tudok, ha szeretek valakit akkor szeretnék vele minél többet lenni, persze bizonyos kereteken belül. Hagynék teret avagy neki, hogy a barátaival is legyen meg magának.
Én is voltam hasonló cipőben, áltattam magam, hogy mennyire szeret, de valami miatt mégse működik a kapcsolat. Hát azért nem, mert nem szeret.
És minél hamarabb feldolgozod ezt, annál boldogabb leszel.
Én szakítanék, de végleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!