Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket is zavarna ha a párotok radikális jobboldali nézetekkel rendelkezik?
A lányok általában nem olyan radkálisak, de szerintem ha nem vered nagydobra, nem lesz belőle gond. Ha meg olyan helyre mész mi nem tetszik neki, úgyis szólni fog és majd akkor megbeszélitek.
A lényeg az, hogy legyenek ész érveid ne csak az az agyatlan tulok stílus ami sajnos a legtöbb ilyen embertől megszokott.
Én is mondanám, hogy ilyesmi nézetekkel rendelezem, de nem teljesen igaz, mert nem járok se tüntetésre, se a rendőrökkel nincs bajom, de az X-et azért tudom hova kell húzni, vágom mi a helyzet. Szóval ha egy picit visszafogod magad (úgysincs értelme hülyeségekbe belemenni, csak neked lehet károd belőle) akkor szerintem bármi lehet még :)
Gondolom, azokat a lányokat nem zavarja, akik radikális jobboldali nézeteket vallanak.
Te meg összejöttél vele, most meg ismerkedni kezdetek?
Nem a sráccal van a baj, nem is veled: rossz volt a sorrend.
Mi számít radikálisnak?
Légyszi fogalmazd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!