Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg r. ibanc lennék?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk csoport társaimmal a szexről és a kapcsolatokról. Mondtam h én eddig minden pasimmal első találkozásnál lefeküdtem. Erre az egyik csaj rögtön l ribizett. Pedig mondtam h volt 3 kapxsolatom eddig. 17 évesen-tartott 2 évig, 19 évesen az tartott 1,5 évig és most 22 évesen vagyok 1 éve együtt a barátommal.
Én még nem gondoltam rá h ribi lennék
2013. jan. 21. 19:05
21/28 anonim válasza:
Nem vagy az csak nem turáztatod a másikat ha tetcik. A ribanc ott kezdődik hogy pénzért vagy tárgyakért kefél és nem muszáj kefélni ahoz valaki ribi legyen elég ha mindent őszevetet a pasikal és csak hitegeti szexel randiztam ojan nyáron csajal első után tudtam hogy kőltségeses lene és valószinüleg eszébe sincs dugni velem akor volt 14. Az nem ribi aki élvezi az életet enyiből minden pasi Strici mert nwkik sincs elenére ezelső randin a szex. Nincs értelme várni szerintemse a tartős kappcsi joban tud fájni mint az alkalmi mégis az alkalmivan elitélve akivel nem feküdnél le nem cvsinálsz semijen kapcsit akivel meg igen mértne csináljátok azonal. csak sok a szentfazék
22/28 anonim válasza:
nálam is ez a helyzet,csak nálam 2böl kettö jött be,és mindkettövel együtt is laktam,illetve utóbbival most is(2,5 év).és nem gondolom,h ribi lennék. :)
23/28 anonim válasza:
nálam is ez a helyzet,csak nálam 2böl kettö jött be,és mindkettövel együtt is laktam,illetve utóbbival most is(2,5 év).és nem gondolom,h ribi lennék. :) Szerintm nem akkora dolog a szex,h erre várni kéne!
24/28 anonim válasza:
Hülyeség ez a leribizés! Nem hetente váltottál. Az első alkalom lehet jogos, ha valaki jó emberismerő. Csak jól kell választani...
25/28 anonim válasza:
csak a véletlen műve, hogy ilyenekkel futottál össze akik hosszú ideig megmaradtak.
26/28 anonim válasza:
Normális ember azonnal dobja a nőt, aki ilyen könnyen adja magát!
27/28 anonim válasza:
Így van, normális ember egyből pattintja az ilyet.......a söpredéknek, a csőcseléknek meg legyen így a jó....én nem kívánnék ilyen nőt magamnak.....
28/28 anonim válasza:
Imádom, amikor valaki kijelenti magáról, hogy az a normális, amit ő képvisel. Punktum!
Ez nem normális! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!