Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg r. ibanc lennék?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk csoport társaimmal a szexről és a kapcsolatokról. Mondtam h én eddig minden pasimmal első találkozásnál lefeküdtem. Erre az egyik csaj rögtön l ribizett. Pedig mondtam h volt 3 kapxsolatom eddig. 17 évesen-tartott 2 évig, 19 évesen az tartott 1,5 évig és most 22 évesen vagyok 1 éve együtt a barátommal.

Én még nem gondoltam rá h ribi lennék

2013. jan. 21. 19:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Ez nagyon tetszik: miniribi :) :)
2013. jan. 21. 19:12
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
akkor fekszel le a másikkal, amikor úgy érzed, h készen állsz rá, egy, ehhez senkinek semmi köze, kettő, a kérdés tárgyának sincs semmi köze a r.bancsághoz
2013. jan. 21. 19:13
 13/28 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem kicsit túlhasználják ezt a szót. És az se jobb, aki társaságban kapásból leribiz valakit.
2013. jan. 21. 19:15
 14/28 anonim ***** válasza:
6%
Gondolom akkor erkölcsös nőnek/lánynak tartod magad....ha az nem ribanc aki első találkozáskor lefekszik valakivel akkor az út szélén álló sem az......sőt, akkor senki sem az ilyen alapon....rossz hírem van, te baromi nagy ribanc vagy.....egyébként a válaszok jól tükrözik a közerkölcsök színvonalát.....annyit mondok h az ilyen "erkölcsiség" a cigányokra jellemző.....úgyhogy tapsoljatok csak magatoknak nyugodtan.....
2013. jan. 21. 19:16
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem teszek tönkre kapcsolatokat,meg nem hajkurászok pasikat se. Az eddigi pasijaimmal mielött lefeküdtem volna sokat dumálgattunk,ismerkedtünk. Csak mikor elmentem velük randizni az ágyban kötöttünk ki.
2013. jan. 21. 19:20
 16/28 A kérdező kommentje:
Én még nem gobdoltam magamra ugy mint ribi.. Tényleg lehet h csak szerencsés vagyok. :)
2013. jan. 21. 19:22
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

Miért lennél szerencsés?

Nem értem.

Most ezek alapján nem gondollak ribinek,de azért olyan nagyon nehéz sem lehet téged megszerezni :)

2013. jan. 21. 19:25
 18/28 anonim ***** válasza:

Érdekes pasijaid lehetnek. Véletlenül az ágyban kötöttetek ki?

Ha az első randin engedné a csaj, hogy megfektessem, én tuti, hogy elküldeném utána rögtön.

Ezek szerint a szüzességed is így vesztetted el?

2013. jan. 21. 19:29
 19/28 A kérdező kommentje:

Hát szerencsém volt mivel nem dobtak el az első szex után,hanem még sokáig együtt voltunk.

Lehet h így járok utánna már nem adom olyan könnyen magam.

De eddig mindig éreztem h kiben bizhatok meg és kiben nem.

2013. jan. 21. 19:29
 20/28 anonim ***** válasza:

Jaah,szóval mindhárom fiúval együtt voltál egyből,de mindhárommal évekig jártál.

Nem vagy rib@nc akkor,ne aggódj,szerintem.

2013. jan. 21. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!