Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vesz? (LENT)

Figyelt kérdés
van egy srác csajozos nagyon de amiota többet beszélek vele azota más. mondjuk régebben myvipen mindig csajismeröse lettek naponta legalább 3 amiota bezsélek vele én vok azuccso ismerőse akit megjelöltXD de vannak csajok akiket felvesz msnre és ugykezdte nálukis az ismerkedést mint nálam h teloszám csere van e-palija a csajnak meg iylenek szal most taláélkozni akar velem akk komoylan vehetem vagy nem?? vagy hogy deritsem ki h komolyan vesz e (msnre gondolok mit kérdezzek töle h kideritsem komolyan vesz e)? kortis irjatok lécci
2009. aug. 31. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy komolyan vesz.te sem ítad mennyi idős is vagy. azt sem, hogy mennyi ideje ismerkedtek. ezek mind lényeges infok.
2009. aug. 31. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:
én 15(L) ő 19(F) és am kb 3 hónapja ismerjük egymást
2009. aug. 31. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:

vigyázz vele, sztem megbízhatatlan figura és csak ki akar használni! ettől függetlenül talizhatsz vele, esélyt adhatsz neki, csak ne dőlj be a csajozós dumának és ne add magad könnyen!

31/L

2009. aug. 31. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!