Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a korkülönbség? Vagy nem vagyok elég jó neki? Vagy nem vesz komolyan?
Figyelt kérdés
Már 1 éve vagyok együtt a barátommal.11 év van köztünk.Én 18 ő 29.3-4 hónapja hanyagol.Egyszerűen nem értem mi lehet az oka..gondoltam arra is hogy esetleg megunt,vagy esetleg már nem szerelmes csak szeret.Én próbálok mindig a kedvében járni tényleg annyi hülyeséget képes vagyok megtenni, amit lehet másért nem tennék meg.De neki minden olyan természetes és azt gondolja h akkor is el leszek mellette ha nem "foglalkozik"velem.Hiába kértem h változtasson két napig puszilgat,ölelget aztán megint semmi.."bocs,fáradt vagyok"de könyörgöm hónapok óta?!Tegnap h egy kicsit feldobjam a szexet beöltöztem neki,és megengedtem azt amit soha nem akartam kipróbálni(anál)..és szex után képes volt a fociról beszélni.és ma sem írt volna olyan sms-t h köszi jólesett.teljesen kibuktam h csak én teszek azért hogy harmónikus legyen a kapcsolatunk.mit tehetnék?segítsetek kérlek kétségbe vagyok esve nagyon szeretem nem akarom elveszíteni..de nyelni sem:(2011. szept. 3. 22:22
1/5 anonim válasza:
Mázlista f*asz, hogy kifogott Téged!
2/5 anonim válasza:
Pedig ha nem veszed lazábban, nem fog komolyan venni...
Barátom is csak akkor kap észbe, ha sz.arok rá és nem foglalkozom vele. Amint sütök neki sütit, kényeztetem, megteszem amiket szeretne, elkényelmesedik... H.ülyék a pasik... az kell nekik, hogy sz.arjál rájuk.
20L
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..én hülye itt bőgök nemhogy inkább leszarnám.:):'(
2011. szept. 3. 22:33
4/5 Evele123 válasza:
Mindenképpen elé kell állni és megbeszélni vele, hogy mennyire gondolja veled komolyan ezt a kapcsolatot. Az anális élvezet adása "önfeláldozás" volt részedről a szerelem oltárán és nem mondhatnám, hogy ezt a barátod értékelte volna. Mondjuk a pasik agya máshogy jár, mint a csajoké, de hogy ő semmit se tegyen kettőtökért az nem jó. Minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek és neked érezned kell, ha részéről a kapcsolat kihűlt. Ezért nagyon fontos megbeszélni EGYÜTT, hogy hogyan tovább.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.annyira jólesett most ezt így valakinek elmondani...
2011. szept. 3. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!