Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mik azok a jelek, amiből rá lehet jönni, hogy a fiú nem vesz minket komolyan, csak játszik/kihasznál?
Sajnos erre csak azután fogsz rájönni, ha véget ér a kapcsolat. Persze ha nem elég ügyes az illető, hamar le lehet buktatni. De a te esélyeidet nagyon rontja az,hogy szerelmes vagy belé.
Én is csak azután jöttem rá,hogy átvert, miután megelégeltem pár dolgot és szakítottam vele. Megutáltam és már nem vagyok szerelmes belé. Most visszaemlékezve jövök rá, milyen kár volt rá vesztegetnem az időmet. Mialatt szerelmes voltam, én sem vettem észre ezeket a jeleket. Csőlátás!
Nekem az a tapasztalatom,hogy aki már abszolút nem foglalkozik veled az nem szeret. De ez addig úgysem következik be, míg le nem fektet. Ez persze nem a normálisabb pasikra jellemző, kár, hogy nem igazán lehet különbséget tenni közöttük.
Egyetértek az előttem szólóval :D:D
amugy szerintem onnan fogod tudni h átver-e...h ha sietteti a dolgot akkor biztos :S:S
de amugy szerintem várjál vele még legalább 2-3 hónapot :D:D
és ha akkor még minden szép köztetek és ugyanúgy udvarol meg minden...akkor biztos jól választottál :D:D
ha a szeretét állandóan bizonygatja akkor nem lesz baj :D:D
Nagyon jó hogy kételkedő vagy, bár csak minden csaj ilyen lenne!
Ismerd meg a szüleit, rokonait, barátait!
Hogy azok milyenek, az sokmindent elárul valakiről.
Rendesen ismerd meg őket, tölt velük több napot, sok szituációban, nézd meg hogyan veszekednek.
Onnan, hogy nem foglalkozik veled, nem érdeklődik irántad, nem próbál mindent megtudni rólad, minél jobban megismerni, szexuális utalásokat tesz, sietteti a dolgot, gyanús dolgai vannak..szóval szerintem ha baj van, akkor érzed, hogy nem oké valami.
De hamar kiderül az ilyen. Ha csak arra megy, akkor nem strapálja magát sokáig, ha elutasító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!