Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan gondolja vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan gondolja vagy csak kihasznál?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. 7 hónapja van egy baptista, hívő barátom. Már az első találkozásunk óta van köztünk testiség.Bemutatott a családjának, barátainak, bevitt a közösségükbe,kedveskedik, szeret,mindenkinek hangoztatja hogy feleségül akar venni stb. De sokszor félek hogy ez csak látszat, és csak a szex miatt van velem, mert az ő társaságában hívő lánnyal nem merne lefeküdni. Most akkor szórakozik vagy tényleg komolyan gondolja?
2010. febr. 22. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem is a szándékaival van a gáz, hanem azzal, hogy ennyire nem bízol meg a saját pasidban.

-Sinbohocka-

2010. febr. 22. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia, sztem ne aggódj, nincs olyan pasi aki 7 hónapig járna egy lánnyal csak a szex miatt, a "mert az ő társaságában hívő lánnyal nem merne lefeküdni"-t nem nagyon értem, egy vallásotok van és amiatt? Egy a lényeg ha nagyon furdalja az oldalad kérdezz rá, beszélgessetek.

Üdv

2010. febr. 22. 21:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Higgyétek el megbízok én benne, csak mivel én nem vagyok hívő, ő meg igen, ezért anyukám folyamatosan rágja a fülemet ilyen dolgokkal, hogy csak azért teszi meg mert velem megteheti, hívő lánnyal stb. Én nagyon szeretem őt, a vallásával is szimpatizálok, de mikor pár hétig nem találkozunk akkor anya szinte meggyőz a hülyeségeivel...nehéz így
2010. febr. 22. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:

nem kéne többször feltenni ugyanazt a kérdést anyuka...

várni kell a válaszra, ha nem kapsz, ki lehet emelni...

de világosan benne van a szabályzatban, hogy ezt ne...

2010. febr. 22. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Ki van zárva, hogy anyukád jobban tudja, mint te.

-SB-

2010. febr. 22. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy én tudom és érzem jobban, hogy megbízhatok benne és szerethetem és odaadhatom magamat neki.
2010. febr. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!