Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért akarnak egyenjogús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarnak egyenjogúságot és udvariasságot egyszerre?

Figyelt kérdés
Hiszen az egyenjogúság lényege,hogy se jót,se rosszat nek kapnak azért,mert ők a nők.
2013. jan. 21. 16:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
HA valaki terhes,az más.Biztos vagyok benne,hogy az egy fizikailag megterhelő állapot.És érdekes,eddig mindig volt csajom,annak ellenére,hogy nem vagyok udvarias.
2013. jan. 21. 16:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj mindenki megtalálja a párját. Sok nőnek a bunkó pasi jön be, meg ha paraszt vele. Bár én sajnálom ezeket a lányokat..
2013. jan. 21. 16:56
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

# 6/11, elég keveset járhattál nyugaton, ha azt gondolod, hogy ott nem engedik előre a nőket és nem udvariasak velük. Akárhol jártam eddig, mindenhol előre engedtek, megtartották az ajtót, stb.

Kérdező, fogalmad sincs az egyenjogúságról és az udvariasságról sem, ahogy látom. Az udvariasság nem arról szól, hogy a nőket előre engeded, vagy nem vágod be az ajtót előttük. Az udvariasság az egyfajta tisztelet, ami minden embernek jár, függetlenül attól, hogy férfi, vagy nő. Én nőként sűrűn előre engedek másokat, mert úgy lettem nevelve, hogy mindenkivel emberi módon, kedvesen bánjak. Szerencsére mi vagyunk többen és nem az ilyen típusok, mint te.

2013. jan. 21. 17:07
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Az egyenjogúságnak eredetileg az lenne a lényege, hogy egy nő is tanulhasson, vállalhasson munkát, hivatali tisztséget. Szerintem ezt nem kell elvitatni tőlünk, azért aki önállóan szeretne boldogulni, ne kelljen már a másoktól függenie.

Aztán hogy még ezen felül ki mit ért egyenjogúság alatt, az egyéni kérdés.

Az udvariasság egy teljesen más téma, semmi köze a tanuláshoz és a munkavállaláshoz. Senki nem várja el, hogy átadd a helyed egy állásinterjún egy nőnek, ha téged akarnak felvenni.

Vannak bizonyos illemszabályok, amit még sokan betartanak és ettől még nem kerül hátrányos helyzetbe egyik fél sem. Pl. attól, hogy egy férfi mondjuk felsegíti egy nő kabátját, vagy kinyitja előtte az ajtót, neki még nem lesz rosszabb, a nő sem kerül ezért semmivel előnyösebb pozícióba, maximum jólesik neki, már ha tudja értékelni az ilyen gesztust.

2013. jan. 21. 17:16
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Én nem várom el 1 férfitól sem h udvarias legyen. Ha valaki nem enged előre azt le sem tojom. Viszont amikor egy férfi úgy igyekszik elém kerülni h majd felborít, arról megvan a véleményem. Aki viszont udvarias velem annak megjegyzem az arcát, megköszönöm és egy mosollyal jutalmazom.

VISZONT annak ellenére hogy nő vagyok, átengedem a helyem az idősebbeknek (akkor is ha férfi), a terheseknek, kismamáknak, ha valaki jön utánam akkor megtartom az ajtót..... stb. Ez sztem alapvető udvariasság. Aki meg így gondolkozik mint te "kedves" kérdező azt gondolom nem tanították jómodorra. Vagy én nem is tudom h mi van az ilyen emberekkel h ennyire nehezükre esik egy kicsit udvariasnak lenni

2013. jan. 21. 17:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire zavar titeket az egyenjogúság, akkor maradjon otthon a feleségetek, aki csak szül, mos, főz, takarít és kb. ebben a témában ki is merül, mert oskolába se járhatott.

És véletlen se legyenek az emberek kedvesek egymással, milyen az már?!

2013. jan. 21. 17:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a metrós terhes példa mennyire igaz!

Napi 3 órát utazok és még egyetlen hímnemű nem adta át a helyét sem reszkető, idős néninek, sem terhes nőnek!

2013. jan. 21. 17:59
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
16: És a férfinek legyen olyan jó munkája, hogy eltartsa az egész családot! Akkor legyen minden úgy, mint régen!
2013. jan. 21. 18:22
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Az egyenjoguságnak köszönhetünk olyan csodás dolgokat mint, hogy szarnak a nők a családalapításra, a párkapcsolataikra vagy minden másra ami régen a nőiességet szimbolizálta. Ezért rohangászik annyi degenerált gondolkodású nő mert azt gondolják most már mindent szabad. Kedvencem mikor visszaszólnak, akár kapcsolatban is mintha atyaúristenek lennének majd sírnak, hogy a férfi nem úgy viselkedik vele mint ahogy ő szeretné. Ilyenkor jön a kedvenc mondatom: "te nem értesz meg.."

Még jó, hogy nem értelek meg mivel én tudom, hogy te nő vagy én meg férfi. Soha nem is foglak megérteni.. Nem azért mert nem akarlak, hanem mert te nem akarod. Egy férfi egyenes, ha valait mond akkor az úgy van, de egy nő nem ilyen. Ha nő mond valamit az kész rejtvény, amit ha nem fejtesz meg, veled ordibál vagy fenyeget, hogy elhagy.. Na ez a női egyenjoguság

2013. jan. 21. 19:40
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
Legutolsó! Ostobaság amit írsz, tekintve, hogy 21. század van, de úgy látszik ez neked nem tűnt fel. Sok nő nem azért nem vállal gyereket, mert karrierista, hanem azért mert a férje fizetése, kettőjükre sem elég, nemhogy hármukra. Nem tudom, te hol élsz..
2013. jan. 22. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!