Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek csak a humoros férfiak jönnek be?
Én nem vagyok egy humoros, vicces ember. Inkább komolyabb. De miért lennék humoros, viccelődős, amikor se barátnőm-feleségem-gyerekem, se munkahelyem nincs. Ettől nem nagyon lehet humorizálni.
Ha a nők sorra elkerülnek, elutasítanak. De ugyanez van a munkahelyeken is. Mondjuk az utóbbit meg lehet érteni a rossz állami helyzet miatt.
Thyl, a humorérzék elég tág fogalom. Amikor azt mondjuk, hogy fontos, hogy valaki humoros legyen, az azt jelenti, hogy a humorérzéke passzoljon a miénkhez. Hogy meg tudjon nevettetni. Igazából szinte mindenkinek van sajátos humora, de ez nem jön be mindenkinek. Ismerek egy pasit, fél napokat is tud vicceket mesélni és piszok fárasztó és egy másikat, aki más férfiak körében nagyon jól el tud viccelődni, viszont a legtöbb nőnek túl durvák a poénjai.
Az a fontos, hogy engem meg tudjon úgy igazán, őszintén nevettetni, fel tudjon vidítani. Sőt, hogy tudjunk együtt nevetni. Szerintem elég gáz egy kapcsolatban, ha nem vagyunk vevők egymás humorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!