Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha mi férfiak nem kellünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mi férfiak nem kellünk a nőknek, akkor miért futunk a nők után?

Figyelt kérdés

Mindenütt ez van, hogy a nők azt állítják, nekünk nem kell férfi. Nélkülük is tudunk élni, és még szülni is tudunk nélkülük (mesterségesen megtermékenyítve).

Mi meg futunk a nők után. De minek?

2013. jan. 5. 19:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
mert pasin nincs pin@
2013. jan. 5. 19:25
 2/18 ASOT ***** válasza:

lehet.

De a nők mégsem mutathatnak be az anyjuknak egy elemet.

2013. jan. 5. 19:25
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Ezt csak a csalódott nők mondják, de valójában majdnem mindenki vágyik egy társra.
2013. jan. 5. 19:26
 4/18 anonim ***** válasza:
egy háborút se lehet megvívni harc nélkül...
 5/18 anonim ***** válasza:
Te a nőkre hallgatsz?XD
 6/18 anonim ***** válasza:
Amúgy hogy tudsz nő nélkül szülni? :O
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.

A nőknek is kellenek a férfiak, hiába állítanak mást. Nem csak a szülés vagy a pénz miatt, hanem mert szükségük van társra, mint ahogy a férfiaknak is.

24/N

8/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát... én azért kellek az asszonynak... Legalábbis eddig nagyon úgy néz ki... :D
 9/18 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, engem inkább az érdekelne, hogyha ez így van, akkor én mégis mekkora csődtömeg lehetek, hogy nő létemre mindig én teperek a pasik után, meg próbálkozok, meg kezdeményezek és mégsincs soha sikerem és egyfolytában le vagyok rázva?

Forever alone :(

2013. jan. 5. 19:27
 10/18 A kérdező kommentje:
Engem meg észre sem vesznek a nők.
2013. jan. 5. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!