Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak a sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak a sráccal, ha nagyon megszerettem, de a volt barátnője újra összeakar vele jönni?

Figyelt kérdés
Tavaly óta beszélgetek egy sráccal,szoktunk találkozni is,a találkozókon többször is csókolóztunk,ő kezdeményezett.De ő tavaly lépett ki egy kapcsolatból(nem ő szakított),és 1 évig nem beszéltek a csajjal,de ma ráírt hogy nem tudja mit érez.Félek,hogy újra összefognak jönni,mert a srác még szereti.Csak nem tud köztünk dönteni.
2013. jan. 21. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
90%-ot teszek arra, hogy az exet választja:S
2013. jan. 21. 15:02
 2/10 Vadkan01 ***** válasza:
Ebből cicaharc lesz. Fight. AHOY
2013. jan. 21. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Isten hirével-te küld és sose állj sorba.
2013. jan. 21. 15:03
 4/10 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem,és én is tudom hogy az exet fogja választani.belefogok pusztulni.
2013. jan. 21. 15:04
 5/10 anonim ***** válasza:
*Isten hirével-te küld és sose állj sorba.Én ezt tenném a helyedben.
2013. jan. 21. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
De hogy fogsz belepusztulni, az ember sokkal keményebb dolgok után is talpra áll. Ha veled csokolozott, és visszalép-akkor hidd el jobb hogy most lép..
2013. jan. 21. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani: akit el lehet vinni, azt vigyék.De minél gyorsabban annál jobb.
2013. jan. 21. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
ha az exét választja örülj mert jobbat érdemelsz :) de ha nem őt választja akk még jobban örülj mert téged választott :)
2013. jan. 21. 15:15
 9/10 A kérdező kommentje:
de érzem,hogy nem engem fog.a másik lánnyal 1 évig együtt voltak,és szakítás után még több hónapokig volt csalódott a srác.Még most is az.
2013. jan. 21. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Én azt nem értem mit erölködsz most itt?

2013. jan. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!