Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már 2 hónapja eggyütt vagyunk. De neki még ott a volt csaja akit azért nem dob ki, mert nem akarja megbántani. De viszont nem érez már iránta semmit. Mit csináljak? Mert nagyon megszerettem. Tanács?
Mert te úgy gondolod, hogy majd dobni fogja?...
Egyem a szived, de naiv vagy. :D
Én voltam olyan helyzetben, mint most a "barátod".
Együtt voltam a barátommal, de közben egy másik sráccal kezdtem randizgatni, (most az nem tartozik a kérdéshez, hogy mi okom volt erre.)
Tudod én is ezt mondtam a srácnak, mint neked ez a fiú, hogy nem akarom megbántani, nem érzek semmit...stb, és tudod ez igaz is volt. Aztán az a srác, akivel randiztunk néha, szóba hozta ezt, hogy végülis hogy tervezem a dolgokat vele... mert ő megérti, ha sok idő lezárni egy több éves kapcsolatot és szívesen vár is erre, de tudni szeretné, hogy mi lesz velünk... és ez a beszélgetés után én hazamentem és szakítottam.
Ha a srác téged akar, akkor dobja a csajt, elhiheted! Ha pedig nem teszi ezt meg, akkor baromira nem igaz ez, hogy a másik lány iránt nem érez semmi... gondolod, hogy a lány boldogságát a sajátja elé helyezné, hogy jaj szegényke nehogy megbántódjon? Ugyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!