Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből folytatás?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal, nagyon heves voltam de valamiért engedte, csókolóztunk, felmentünk hozzá, nagyon hosszú előjáték után megpróbáltunk lefeküdni de nem sikerült mert nagyon feszült volt.

Kicsit kellemetlen volt utána, váltottunk pár rövid csókot utána hazamentem. én voltam neki a második, közölte, hogy érez valamit a volt barátja iránt, barátilag érdeklem csak, nem szeretne találkozni. eltelt egy hét és valahogy egyre többet beszélünk és egyre több mosolygós fejet ír mindenre, bár nem merem még felhozni a találkozás témát, de már egyre nyíltabban beszéltünk a szexről is ami volt, hogy miért úgy volt, milyen érzés volt, stb.

Az előjátékot élvezte, azt is, hogy egy kicsit durva voltam. Nem tudom mire számíthatok. Lesz-e folytatás. Mennyire vegyem ezt komolyan, hogy "hiányzol, de csak barátilag" mit jelenthet ez nála?

Csak kíváncsi hogy mennyire teperek?

Ráírtam azon az oldalon ahol megismerkedtünk egy "kamu" profillal, csak azért, hogy biztos legyek benne és azt írta, hogy "van barátom" amikor ismerkedni akartam vele a másik fiú nevében.

Persze nincs barátja, a volt barátjával sem jött össze és én voltam neki a második.

Szóval mire számíthatok?

2013. jan. 20. 23:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon csöndes lány, folyton mosolyog, kicsit passzív, de időnként a sarkára áll és megmondja a magáét, de azt sem sértően.
2013. jan. 20. 23:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, hogy nekem ő volt amúgy az első, és folyamatosan írom neki, hogy szeretem és nagyon hiányzik <3, nem nagyon reagált rá mosolygós fejeken kívül semmit de nekem úgy jött le nagyon jó érzés neki ez.
2013. jan. 20. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel te voltál neki a második és az első meg nemjött neki ösze ezért ha irántad érzett valaha is valamit akkor bizonyára lesz is köztetek valami.
2013. jan. 20. 23:55
 4/5 anonim válasza:
sztem egyenlőre még csak barátilag kerülj közelebb hozzá...ha szoktatok talizni,próbálj meg finoman hozzáérni a vállához,pl.ha vmi vicceset mond...ez alapján eldöntheted hh reagál rád...:)
2013. jan. 20. 23:58
 5/5 A kérdező kommentje:

ja igen, kicsit ellentmondásos amit írtam, szóval szex nem volt, de eljutottunk addig a pontig, hogy lehetett volna, szóval, azon kívül, hogy konkrét közösülés nem volt minden intim dolog szinte nyitott volt kettőnk között.

Aznap láttam először, nem tudom mit érezhetett irántam előtte... mivel csak az interneten beszélgettünk.

Azóta is csak ott beszélgettünk, bár még csak egy hét telt el.

2013. jan. 21. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!