Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz folytatás?
Figyelt kérdés
Egy barátom barátja a kiszemelt férfi. Eddig kétszer találkoztunk, nem randi, hanem az a barátom elvitt sörözni és hívta őt is. Nekem már akkor is tetszett. Most szilveszterkor elmentünk egy buliba, egyikünk sem tudta, hogy a másik ott lesz. Végül táncoltunk, majd megölelt és megcsókolt. Csak ennyi lett volna, de én elég egyértelműen jeleztem, hogy le szeretnék vele feküdni. Eléggé meglepődött, de örült neki. Szóval felmentünk a lakására és megtörtént a dolog. Nagyon jó volt vele, annyira gyengéd és figyelmes volt, mint még soha senki (bár olyan nagy tapasztalatom még nincs a dologban). A végén sem fordult a fal felé, hanem összeölelkezve aludtunk. Reggel úgy búcsúztunk, hogy megcsókolt. A számomat nem tudja, de facebookon még aznap bejelölt, ami azért különleges, mert ő amerikai, az én nevem meg olyan bonyolult, hogy a külföldieknek általában csak a becenevemet mondom el, mert a teljes nevemet kiejteni és leírni is nehéz, ő valahogy mégis kinyomozta és bejelölt. Én teljesen belezúgtam, nem rontottam el azzal a dolgot, hogy lefeküdtem vele? És az vajon nem zavarta, hogy a buliban eléggé részeg voltam? Jó, mondjuk egy szilveszteri buliban mindenki az, de én kb. az első pillanattól az voltam, mert nem bírom az alkoholt, két sörtől fejreállok és nagyon hülyén viselkedek. Ahogy végigmentem az utcán, mindenkinek odakiáltottam, hogy sabat salom és oroszul beszéltem meg hülyeségeket kérdeztem és kijelentettem, hogy utálom a franciákat. Szóval minden voltam, csak nőies nem. Nem akarom, hogy rosszat gondoljon rólam, amúgy csendes lány vagyok. Fiúk, ti mit gondolnátok ilyen helyzetben? 20/l és 21/f2013. jan. 2. 19:02
1/4 anonim válasza:
Ha komolyan érdekled,akkor mindez nem fogja visszatartani attól,hogy komolyabb kapcsolatba kezdjen Veled.Viszont arra vigyázz,hogy ne nagyon lovald bele magad az egészbe,hiszen csalódni is könnyű.
2/4 anonim válasza:
Shabat salom? :D azért veszélyes ezt ordibálni... Shana tova :P
Amerika-Magyarország kapcsolat majdnem lehetetlen. Nem biztos, hogy baj, ha egy csaj bevállalós - bár ha részegen, akkor gondolkodnék azon, hogy vajon emlékszik-e a dologra.
3/4 A kérdező kommentje:
Shana tova:) Izraelben történt az eset, szóval annyira nem volt veszélyes. :) Tudja, hogy emlékszem mindenre, megbeszéltük. Még három hónapig egy országban leszünk, ő amúgy itt él, tehát valamivel kisebb távolságot kell leküzedni, mondjuk ez is sok. De őt egy hónap múlva behívják katonának, ami kicsit megnehezíti a helyzetet.
2013. jan. 2. 19:33
4/4 anonim válasza:
Izraeli állampolgár? az már kicsit cinkesebb, tekintve az ottani helyzetet. Hát, mazl tov, hajrá :) amúgy szerintem nem esélytelen, bár tény, hogy Izrael sincsen épp közel (bár ha jól hallottam, a WizzAirnek december óta van ilyen 5000 forintos repjegye is telAvivba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!