Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátnőmről? Szerintetek folytassam vele?
A barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt, ezalatt az idő alatt bemutattam az egész családomnak, heti 3x feljár hozzánk, minden barátom ismeri, és nagyon sok baklövését elnéztem neki, amit úgy néz ki nem képes megbecsülni. Hogy mik ezek?
8 hónap alatt nem mutatott be a szüleinek, nem vállalt fel a barátai előtt (erre példa hogy a születésnapján minden haverját meghívta ünnepelni,kivéve engem,aki akkor már 4 hónapja a barátja volt..), rengetegszer ok nélkül flegma és hideg velem (állítása szerint akaratlanul),nem képes viccelődni velem de a haverjaival igen, rendszeresen (szinte soha..) nem tartja be amit ígér, sokszor van hogy félreért és ok nélkül letámad utána pedig elvárja hogy bocsánatot kérjek, őszintétlen hozzám (megbeszéltük kb 2 hónapja hogy BÁRMI van, jó/rossz megosztjuk a másikkal,erre ő ezek után is képes hazudni nekem..),és még sorolhatnám..
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ő lerombolta bennem a bizalmát a hazugságaival és hárításaival, valamint azzal hogy nem mutatott be a rengeteg vita után sem a szüleinek és a haverjainak [az már mellékes hogy őt az egész baráti köröm és rokonságom ismeri]. Rengeteg vitán vagyunk túl, javarészt azért mert nem képes megadni azt, ami egy kapcsolatban alap,és ha számon merem kérni rajta, még neki áll feljebb. Rengetegszer adtam neki esélyt hogy kijavíthassa a hibáit, de rendszeresen újra elköveti ugyanazokat. Kezdek belefáradni a nemtörődömségébe és linkeskedéseibe, ráadásul 1 hete hideg,flegma és elutasító velem, de nem hajlandó megindokolni, csak annyit mondott hogy 'sajnálja'. Ezzel végleg betelt a pohár, jobbnál jobb barátnőim lehetnének akik meg tudnák adni azt amit ő nem, én pedig voltam olyan bolond hogy 8 hónapon át adtam az újabb esélyeket és megbocsájtásokat amiért viszonzásul csak a rosszat kaptam, nekem erre nincs tovább szükségem.. Tudom hogy nekem kell dönteni a továbbiakról,de szívesen meghallgatnám a ti véleményeteket is az esetről. Eddig az előző 4 barátja a fel nem vállalás és a bunkó stílusa miatt dobta őt, lehet én leszek az 5. aki ugyanezért hagyja el.
18/F
Ha nagyon szereted nem lesz egyszerű,ha nem annyira akkor ne keresd és szép lassan elidegenedtek egymástól és nem fog már annyira érdekelni,de ha szereted az baj mert én ugyan ilyen cipőben jártam és halálosan szerelmes voltam a csajba :(
egy év kellett ,hogy elfelejtsem,igaz hiába szerettem szakítani akartam vele :) de nagyon rossz 1 évem volt,arra volt jó,hogy kigyúrtam magam bánatomban :) 73 kg-ről 91-re :) amit soha nem tettem volna mert lusta lettem volna egy csaj mellett kondizni meg sportolni :)
Szóval mindenképp véget kell,hogy vess mert csak roszabb lesz :( de nem lesz könnyü megtenni,és szerintem nem is kell egyből,még várj,türj és egyszer majd te is megunod :) vagy időközben találsz mást aki megbecsül :)
KITARTÁS
OMFG ez kicsheszett szánalmas .....
és majdnem iyen szánalmas, hogy eddig nem dobtad...
jo nem szánalmas csak éreztetni akarom, hogy egyátalán nem érdemel meg és 3 kezét összetehetné( igen növesszen egyett és azt is tegye össze!!) olyan jo neki, h te vagy neki de sztem eddig a pillanatig legyél...
ez gusztustalan dobd ki a phicsába ezt a szégyenteli taplot!....
Őszintén?:(
Tuti le leszek pontozva,hogy mekkora egy aljas szemétláda voltam..de magamra ismertem ebbe a kérdésben..
volt egy barátom..akivel ugyanezt csináltam,mert szégyelltem..
ez még gimis koromba volt,megismerkedtem egy sráccal..csúnyának tartottam,de meg fogott benne valami, összejöttünk.
Mások előtt qrvára szégyelltem..olyanokat csináltam,hogy suliba elkéredzkedtem jelzőcsengetéskor,h ne lássák a többiek,h ki jött értem ..
bár engem pár hónap múlva már nem érdekelt..haza is hoztam..csak utána már azért szégyelltem mert alkesz lett..
lehet,hogy ez a csaj is ezért..bocsi:(
báár,ha mindegyik faszijával ezt csinálta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!