Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmről és rólam lenne szó. Kérdés, hogy valaki tud-e jó tanácsot adni, mert írtó fontos!?
Tavaly már együtt voltunk és szakítottunk az én hülyeségem miatt. Most újra összejöttünk, 6 napja vagyunk ismét együtt, viszont egy probléma van. Én szeretem, nagyon. Ő pedig még nem. Kérdésem a következő: megtud-e szeretni mégegyszer, mennyi idő kell rá, illetve tudok-e olyant tenni amivel elérem, hogy megszeressen.
Köszi válaszotokat. Martin 20/F
Két opció van.
Vagy leülsz, és őszintén megbeszéled vele, hogy te mit vársz ettől a kapcsolattól, és ő ezek közül mit tud neked megadni, vagy várod, hogy beléd szeressen.
A harmadik a szakítás...
Azt beszéltük, hogy várunk egy hónapot, hogy mi lesz és ha úgy érzi, hogy nem, akkor megbeszéljük, hogy mi legyen.
Eleflejtettem írni, hogy 1,5 hónapot vártam arra, hogy döntsön, hogy ismét együtt legyünk-e.
Mi az hogy még nem??? Akkor miért van veled? Vagy ugy gondolja hogy majd lehet megszeret vagy mi? Vagy se veled se nélküled? Vagy ha ló nincs szamár is jó?Ezt nem értem... Én ha valakit nem szeretek nem vagyok vele! Szerintem figylej oda a csajodra nagyon!
27/F
az attól is függ persze, mi volt az a hülyeséged, martinka
de nekem úgy tűnik, inkább azért van vele,d h ne legyen egyedül, ettől persze még bárhogy alakulhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!