Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmről és rólam lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martinka000 kérdése:

Barátnőmről és rólam lenne szó. Kérdés, hogy valaki tud-e jó tanácsot adni, mert írtó fontos!?

Figyelt kérdés

Tavaly már együtt voltunk és szakítottunk az én hülyeségem miatt. Most újra összejöttünk, 6 napja vagyunk ismét együtt, viszont egy probléma van. Én szeretem, nagyon. Ő pedig még nem. Kérdésem a következő: megtud-e szeretni mégegyszer, mennyi idő kell rá, illetve tudok-e olyant tenni amivel elérem, hogy megszeressen.

Köszi válaszotokat. Martin 20/F

2012. aug. 29. 13:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Két opció van.

Vagy leülsz, és őszintén megbeszéled vele, hogy te mit vársz ettől a kapcsolattól, és ő ezek közül mit tud neked megadni, vagy várod, hogy beléd szeressen.

A harmadik a szakítás...

2012. aug. 29. 13:33
 2/19 A kérdező kommentje:

Azt beszéltük, hogy várunk egy hónapot, hogy mi lesz és ha úgy érzi, hogy nem, akkor megbeszéljük, hogy mi legyen.

Eleflejtettem írni, hogy 1,5 hónapot vártam arra, hogy döntsön, hogy ismét együtt legyünk-e.

2012. aug. 29. 13:38
 3/19 anonim ***** válasza:
6 nap az semmi... Az is lehet, hogy csak nem akarja kimutatni az érzéseit mert fél, hogy megint csalódik benned.
2012. aug. 29. 13:43
 4/19 A kérdező kommentje:
na most , ha én romantikus vacsorát csinálok neki meg veszek neki mindent meg, meg minden, akkor benne lehet még az, hogy csalódhat bennem?
2012. aug. 29. 13:46
 5/19 anonim ***** válasza:

Mi az hogy még nem??? Akkor miért van veled? Vagy ugy gondolja hogy majd lehet megszeret vagy mi? Vagy se veled se nélküled? Vagy ha ló nincs szamár is jó?Ezt nem értem... Én ha valakit nem szeretek nem vagyok vele! Szerintem figylej oda a csajodra nagyon!

27/F

2012. aug. 29. 13:47
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy attól még csalódhat benned, hogy csinálsz neki vacsit, mondjuk nem tudom mi volt a szakítás oka de azért egy ilyen káposzta felmelegítéshez én is óvatosan állnék hozzá...
2012. aug. 29. 13:49
 7/19 anonim ***** válasza:

az attól is függ persze, mi volt az a hülyeséged, martinka

de nekem úgy tűnik, inkább azért van vele,d h ne legyen egyedül, ettől persze még bárhogy alakulhat

2012. aug. 29. 13:49
 8/19 A kérdező kommentje:
aszakítsás oka az volt, hogy mielőtt összejöttünk volna, nekem azért kellett, hogy megdugjam. És ő ezt megtudta....csak aztán belé szerettem.
2012. aug. 29. 13:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Gyáááááá! XDDD Martin azért téged sem kell félteni látom! Csak igy tovább! Hátha megszeret várjál vele,ha nem meg.....szerintem tudod Te is! :)
2012. aug. 29. 13:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Akkor simán lehet, hogy még mindig azt hiszi, hogy csak megdugni akarod. Az, hogy most tepersz ezerrel, hogy vacsi meg ajándékok meg stb. nem jelent semmi (mondjuk én alapból gyanakvó típus vagyok :D, de lehet nála nem erről szól a dolog)
2012. aug. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!