Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátnőmről? Szerintetek folytassam vele?
A barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt, ezalatt az idő alatt bemutattam az egész családomnak, heti 3x feljár hozzánk, minden barátom ismeri, és nagyon sok baklövését elnéztem neki, amit úgy néz ki nem képes megbecsülni. Hogy mik ezek?
8 hónap alatt nem mutatott be a szüleinek, nem vállalt fel a barátai előtt (erre példa hogy a születésnapján minden haverját meghívta ünnepelni,kivéve engem,aki akkor már 4 hónapja a barátja volt..), rengetegszer ok nélkül flegma és hideg velem (állítása szerint akaratlanul),nem képes viccelődni velem de a haverjaival igen, rendszeresen (szinte soha..) nem tartja be amit ígér, sokszor van hogy félreért és ok nélkül letámad utána pedig elvárja hogy bocsánatot kérjek, őszintétlen hozzám (megbeszéltük kb 2 hónapja hogy BÁRMI van, jó/rossz megosztjuk a másikkal,erre ő ezek után is képes hazudni nekem..),és még sorolhatnám..
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ő lerombolta bennem a bizalmát a hazugságaival és hárításaival, valamint azzal hogy nem mutatott be a rengeteg vita után sem a szüleinek és a haverjainak [az már mellékes hogy őt az egész baráti köröm és rokonságom ismeri]. Rengeteg vitán vagyunk túl, javarészt azért mert nem képes megadni azt, ami egy kapcsolatban alap,és ha számon merem kérni rajta, még neki áll feljebb. Rengetegszer adtam neki esélyt hogy kijavíthassa a hibáit, de rendszeresen újra elköveti ugyanazokat. Kezdek belefáradni a nemtörődömségébe és linkeskedéseibe, ráadásul 1 hete hideg,flegma és elutasító velem, de nem hajlandó megindokolni, csak annyit mondott hogy 'sajnálja'. Ezzel végleg betelt a pohár, jobbnál jobb barátnőim lehetnének akik meg tudnák adni azt amit ő nem, én pedig voltam olyan bolond hogy 8 hónapon át adtam az újabb esélyeket és megbocsájtásokat amiért viszonzásul csak a rosszat kaptam, nekem erre nincs tovább szükségem.. Tudom hogy nekem kell dönteni a továbbiakról,de szívesen meghallgatnám a ti véleményeteket is az esetről. Eddig az előző 4 barátja a fel nem vállalás és a bunkó stílusa miatt dobta őt, lehet én leszek az 5. aki ugyanezért hagyja el.
18/F
ha nem mutatott be a szüleinek valamilyen szinten érthető hogy nem akarják, hogy együtt aludjatok.
amúgy ugyanígy voltam az exemmel, hogy nem tudtam megbecsülni ameddig együtt voltunk.annyi különbséggel, hogy én felvállaltam mindenki előtt csak semennyire nem becsültem meg.most 9 hónapja szakítottunk azóta szenvedek miatta. utólag jöttem rá, hogy nekem mennyire sokat jelent és ha visszamehetnék az időbe mindent másképp csinálnék. nagyon sokat sírok miatta pedig soha 1fiúért se voltam ennyire oda úgy voltam elmegy az egyik majd jön a másik..nagyon szeretem.. szóval én a helyedbe szakítanék vele elmondanám neki az okokat, aztán ha szeret ha igazán szeret kis idő múlva ráébredne mit/kit vesztett el és másképp csinálna mindent. aztán lehet hülyeséget írtam magamból indultam ki...
Lapát.
Ennyi.
Egyébként meg:
Hallgass a szívedre!
Budapesti.
#18 válaszoló: ebben van valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!