Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Szenvedek!

Figyelt kérdés

Pénteken szakitottunk 3 hónap után..vagyis ő velem..hogy sok a veszekedés..és hogy csak öljük egymást..:(ő is sírt..énis sírtam..nagyon szeretjük egymást..de emgbezséltük hogy okés vége..nemvagyunk együtt.DE!.tegnap is találkoztunk..sírtunk..csokoloztunk sirtunk..ma is áthivott magához...ö kezdeményez mindig h megcsokol..de nagyon fáj:( hogy nem vagyunk együtt de vmilyen szinten mégis:( nem tudjuk egymást elengedni:(

mit csináljak??

18L

2009. aug. 30. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Üljetek le beszéljétek meg!

Mondd el neki hogy hiányzik és hogy nem akarod elvesziteni és hogy ez igy nem lesz jo mert neked nagyon fáj .. vagy legyen vége és ne találkozzatok avgy hozzátok rendbe szerintem az lenne a jobbik megoldás!

2009. aug. 30. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
beszéljétek át újra a dolgot!!!! ha ennyire szeretitek egymást és ennyire kötődtök egymáshoz akkor érdemes megoldani a problémákat és ujra összejönnetek!
2009. aug. 30. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne találkozzatok.Mondj neki nemet.Ezt csak így lehet, hidd el.Ha összejártok akkor nem felejtitek el egymást hosszú ideig.
2009. aug. 30. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Annyira hamar feladják az emberek...!

Mi a párommal elég nehezen jöttünk ki az elején, mert mindig félreértettük egymást...

De türelmesek voltunk és már 3 éve együtt vagyunk:)

Nem lehet, hogy csak össze kéne szoknotok???Ezen érdemes lenne elgondolkodni mind2töknek...!

Nagyon ritka, hogy egy pár már 1 hét után egy húron pendüljenek...Ehhez idő kell!!!

2009. aug. 30. 23:44
 5/9 A kérdező kommentje:

és hogy beszéljem meg vele?annyira félek hogy nemet mond..mit mondjak neki?

holnap 5re áthivott megint hozzá.akkor megmondom neki h válasszon..vagy együtt vagy külön mert igy csak szenvedek hogy nem lehet az enyém teljesen:(

köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. aug. 30. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
ezmegint mi, mi a bánatnak szakítotok ha aztán meg folyton áthivogat téged? márnemazért, de ez ge-ciség tőle. ha holnap átmész, mondjad neki, h most vagy gyertek össze újra, vagy ne hívjon át többször, mert ezzel csak szenvedtet téged.
2009. aug. 30. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
menj át beszéljétek meg és ird meg, h mi lett mert nagyon érdekel:) sok sikert!
2009. aug. 31. 01:11
 8/9 anonim ***** válasza:
ird meg majd légyszives, hogy hogy döntöttetek :) engem is érdekel :D 2.válaszoló
2009. aug. 31. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
megkértem hogy döntsön..ö azt mondta h már pénteken döntött mikor szakitottunk..kérdőre vontam hogy akkor minek csinálta ezt velem két napig?! azt válaszolta hogy ezt a kérdést ő is feltette magának.:( megpróbálom magam túltenni magam..nem lesz könnyű de megpróbálom!
2009. aug. 31. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!