Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a baj velem, miért "szenved...

Mi a baj velem, miért "szenvedek tudatosan"?

Figyelt kérdés

Kérlek olvassátok végig, nem értem, hogy mi van velem, miért csinálom ezt. Aki élt át hasonlót az is írhat.

Tegyük fel, hogy megtetszik egy fiú. Tök jó, adja nekem az életerőt, (érdekesen hangzik, de igaz). MAjd mikor nagyon úgy tűnik, hogy nincs esélyem nála, nem lépek tovább. Tovább tudnék, de nem akarok, mert "mivan a mégis." , de közben az az állapot se jó, mert szenvedek, de még is. Nem értem, hogy miért csinálom ezt.

Mindig hitegetem magam, és nem merek tovább lépni, hogy mi van, ha meggondolja magát, mert a lenne esély akkor ey fiúra akár éveket is várnék. "Tudatos szenvedés", letudnék mondani róla, de mégse akarok, de mégis.

És így örlöm magamat napról napra.

Szenvedek.

Mi a baj velem? Ne nézzetek hülyének, azért kérdezem, mert én magam sem értem, hogy ez mi.

Ez normális??

Ha van tanácsotok, esetleg felnőtt szemmel hogyan látjátok, kérlek írjátok meg, mert rámférne pár segítő tanács.

Köszönöm mindenkinek aki szán rám egy kis időt.

2011. aug. 15. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez van:S
2011. aug. 15. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez a szerelem. De inkább lépj a kapcsolat szintjén. Inkább egy 'nem', mint egy 'mi lett volna, ha...' ;)
2011. aug. 15. 13:39
 3/8 anonim válasza:
na jó ez nem valami biztató, de elmesélem a saját tapasztalatomat. én is szenvedtem kb. 3 hónapig, de utána megmondtam a fiúnak és szó mi szó....pofáraestem...ez van...de utána már sokkal jobban éreztem magam igaz kellett fél év, hogy utána már ne gondoljak rá.
2011. aug. 16. 03:18
 4/8 jokepĂź86 ***** válasza:
Szerintem lesz még más fiu is az életedben. Próbáld túl tenni magad.
2011. aug. 16. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj. A nagy helyzet az, hogy mi lányok nagyon szeretünk szenvedni, kell az a fiú, aki nem lehet a miénk, de akinek mi kellünk, hát az sajnos nekünk nem.

Ne próbáld meg elfelejteni, mert annál inkább kelleni fog neked. Most én is ugyanebben a cipőben járok, csak nálam már durván komoly az ügy. Lassan 1 éve nem tudom elfelejteni, igaz nem is próbálom. Úgy vagyok én is, ahogy te, hogy el akarom felejteni, de közben mégse, mert mi van, ha majd lép, de az egészben az a vicc, hogy nem is tud arról, hogy mit érzek. Azon gondolkodtam, hogy tudat alatt a szenvedés miatt próbálom. Én azt csinálom, hogy elterelem a gondolataimat, lefoglalom magam, pasizok, bulizok, és talán így jobb. Na meg persze kerülöm. :) Tényleg ne próbáld meg elfelejteni, mert komolyan nem fog menni. Biztos nem segítettem sokat, de tudd, hogy nem te vagy az egyetlen. :) Fel a fejjel. Lehet, hogy pár év múlva megfordul a kerék, és ő lesz odáig érted, te meg majd csak nevetsz rajta. :)

2011. aug. 17. 00:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez csak egy elmélet, de szerintem a kihívást keresed, azt a pasit aki számodra elérhetetlennek tűnik és az lebeg a szemed előtt, hogy ő kell nekem, ő kell nekem, megszerzem. Mert egy fiú addig vonzó a számodra, míg nem lehet a tiéd. Tegyük fel, (mivel nem ismerlek, ezért nem tudhatom, szóval csak tegyük fel)hogy van több olyan srác aki odáig van érted, na ők nem kellenek, mert miért? hát tök könnyen a tiéd lehetne bármelyik, mi abban a jó? hát semmi, nincs benne izgalom. Az kell, aki elérhetetlen. Na igen ez meg már a bőség zavara.

17/L

2011. aug. 17. 00:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van velem is. :) :S

14/L

2011. aug. 17. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy látom sokan járunk egy cipőbe :S

17L

2011. aug. 18. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!