Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok felháborodva a barátnőmön?
10 napja nem láttam mert külföldre ment a családjával
Ma hazajöttek és megbeszéltük,hogy találkozunk ,találkozunk is de előtte ő még átmegy a barátnőjéhez.
Nekem rosszul esik ,hogy ennyi idő után nem velem akar találkozni hanem még barátnőzik
És mikor megjegyeztem még ő sértődik meg
17/F
"hogy besértődött de nem tartja jogosnak a felháborodásom"
Biztos lehetsz benne, hogy fordított esetben olyan hisztit levágott volna, hogy csak na!
Ez azt tükrözi, hogy nem vagy annyira fontos neki. Pedig elméletileg a "cejelmeszeknek" olyankor az az illető az egyik legfontosabb.
Szerencse, hogy én nem vagyok az! :D
Nem lehet, hogy ő nem gondolja annyira komolyan? Gondolom ő is 17 éves, ami elég fiatal és lehet, hogy éretlenebb is mint te. Lehet, hogy ő csak amolyan "járunk" kapcsolatban gondolkodik.
Amúgy meg 2 hónapja jártok. Azt a barátnőt felteszem, évek óta ismeri, esetleg még legjobb barátnők is.
Valószínűleg én is megsértődnék egy kicsit a helyedben, de szerintem őt is meg lehet érteni.
Milyen sok hisztis hím van itt.
Kár, hogy nem vagytok felnőttek.
Kérdező! Az eszedbe sem jut, hogy a barátnője este nem ér rá? Vagy hogy így egyszerűbb összeszervezni?
Mit kell pár óra miatt cirkuszolni???
Komolyan olyan szánalmas. A barátnője gondolom gyerekkora óta a barátnője, te meg ott vagy 2 hónapja és pár órán rinyálsz.
Vicc...
16:33-nak
...ott a pont...leírtad röviden a mondandómat, mialatt gépeltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!