Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet ezzel meglepni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ezzel meglepni a párom? Fiúk véleménye is érdekel.

Figyelt kérdés

Februárban leszünk másfél évesek és ugye valentin nap is akkor lesz és nincs módunk arra nagyon, hogy együtt aludjunk csak nagyon ritkán és arra gondoltam,hogy meglepném valami ilyesmivel:

[link]

[link]

[link]

a babydoll amit utoljára linkeltem az még tetszik nektek vagy inkább az első kettő passzosabb? ill. fehérnemű boltban tudok ilyet kapni vagy inkább szexshop?

Szerintetek örülne neki?

2013. jan. 20. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztosan örülne neki, az elsőt meg el tudnám képzelni a szekrényemben vagy magamon:D
2013. jan. 20. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Fuuu hát nem tudom:D:D:D

Mind 2 eléggé ott van a szeren :D Amelyik neki jobban tetszene.

Mind ketötnek örülni fog ne félj.

Nekem az 1. jön be jobban.

2013. jan. 20. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék neki. :)

Az első kettő közül válassz. :)

2013. jan. 20. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagy 3.

Nekem bejönne. ;)

18/F

2013. jan. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!