Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek jó ötlet hogy...

Szerintetek jó ötlet hogy mindenki leírja hogy kiről mi a véleménye?

Figyelt kérdés
az osztályon belül, név nélkül egy kis cetlire, és a végén mindenki megkapja amit róla írtak. Mert az ofőnknek ez jutott eszébe, és aztmondta egy hét múlva megkérdezi szeretnénk-e. Csak attól félek h a fiúk elbaromkodják és mindenkiről rosszat írnak. 9.esek vagyunk
2010. márc. 16. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:

el fogják baromkodni..:)

nekünk is volt ilyen anno..

2010. márc. 16. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök izgalmas, csináljátok! Amúgy biztos, hogy elbaromkodják, de ez csak vicc nekik. Valaki szerintem tényleg leírja :D

Nálunk is volt még kvázi általánosban, a fiúk mind azt írták minden lányéra, hogy "nőjé meg", de volt egy-két ember, aki őszinte volt.

2010. márc. 16. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nálunk is volt. A fiúk tuti elbaromkodják, a lányok meg mások erőssége koncentrálnak (szép a haja, jól tanul stb.). Az ötlet nem rossz.
2010. márc. 16. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

Mi is csináltunk ilyet, mikor 9.-esek voltunk.

Az eredmény többnyire siralmas volt. Olyan dolgok kerültek napvilágra, hogy az osztályfőnök nem is akarta kiosztani a cetliket. Előfordultak nyomdafestéket nem tűrő vélemények is.

Ja, evangélikus suliba jártunk :)

Szóval készülj fel, és a fiúk szerintem tuti elpoénkodják, de mindezek ellenére egy csomó dolog kiderül belőle.

Így visszagondolva tényleg volt igazság a cetlikre írt dolgokban :)

24/l

2010. márc. 16. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Úgy lenne értelme mondjuk, hogy írjon valaki a társáról 5 pozitív tulajdonságot, és 5 negatívat. Akkor nincs sértődés. És egyébként elgondolkodhat rajta mindenki, hogy milyen rossz szokásai vannak, amiket ő nem vesz észre, de mások igen.
2010. márc. 17. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem jó ötlet, és még jobb, ha nem baromkodják el...
2010. márc. 17. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!