Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy az új kapcsolatomban e kövessek el olyan hibákat mint az előbbiben?
Figyelt kérdés
Az előbbi kapcsolatom katasztrófa volt..Az elején szép és jó volt, napi szinten együtt voltunk,míg a volt barátom meg nem csalt kétszer,tudom ki kellet volna dobnom de hülye voltam és nem tettem. Itt kezdődött,hogy vérszemet kapott és elkezdett uralkodni rajtam.. Tavaly április óta napi szinten mindenen vitázott,jó bevallom én is voltam hibás.. De,hogy reggel 7kor olyanon elkezdett vitázni velem,hogy az egyik fiú ismerősöm miért csak az én képemet lájkolta be miért nem azt amin együtt vagyunk rajta az kicsit sok volt.. Meg megakarta szabni,hogy milyen ruhát vehetek fel,nem nézhetek rá más fiúkra,de más fiú se nézhet meg engem,nem beszélhetek fb-n a fiú ismerőseimmel ez sok volt.. Aztán mikor nem hagytam magam szóltam,állt a bál ordibált,tört, zúzott,öngyilkossággal fenyegetőzött.. Szülinapomon reggel azzal fogadott,hogy mi az,hogy a volt barátom felköszöntött és azt merte írni,hogy "Boldog Születésnapot kicsi lány!" Volt olyan esett,hogy suliból mérgesen jöttem ki mert más miatt kaptam egyest elméletből aztán felemeltem a hangom,a suli előtt ordított velem,mikor elindultam vissza rángatott,aztán az EON-os kocsiból három pasi kiszólt,hogy miért bánt engem? Tagadta a barátom,aztán mondták neki,hogy ne bántson mert szétverik..Akkor nem akart elengedni sehova se,reggel suli előtt szó nélkül kijött elém,hogy kivel vagyok mi csinálok..Karácsonykor is cirkusz volt,de még az egy éves évfordulónkon is cirkuszolt velem az utcán,hogy minek viszek magammal táskát(moziba mentünk).. A szexnél is csak a saját érdekét nézte,de az enyémét nem.. Ha szóltam baj volt..Már a szülők is unták ezt az örökös vitát,mondták ez nem jó igy,nem hittük el.. Aztán éreztem,hogy ebből elég most nem csak mondom,hogy dobom,ki is dobtam.Összejöttem azzal a fiúval aki nagyon régóta tetszett és most elvagyunk.De félek,hogy ebben a kapcsolatban is ez lesz,mit tegyek,hogy a szerelemtől azért lássak tisztán,hogy mi a normális és mi nem? 17/L2013. jan. 20. 12:17
1/6 A kérdező kommentje:
*ne
2013. jan. 20. 12:17
2/6 anonim válasza:
Szerintem add magadat. Az előző kapcsolatodban se te voltál a ludas a leírtak szerint.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak félek,hogy a rózsaszín ködtől nem látok tisztán.. Előttem az élet nem akarok ilyeneken megint átmenni.Igaz,hogy amiért a volt barátom ilyen volt,nem lehet,hogy a mostani is ilyen.
2013. jan. 20. 12:26
4/6 anonim válasza:
Szerintem rossz pasit választottál elsőnek. Ez nem is férfi, és meg van róla a véleményem. Lehet te az ilyen rossz fiúkra buksz és a mostani is ilyen? Mert akkor nem tudsz mit tenni, váltani kell perspektívát. Ha ő nem olyan akkor viszont legyél boldog vele és kész.
5/6 PureGame válasza:
2-nek igaza van, add mindig önmagad. Ha valaki így beléd szeret, akkor az tényleg azért lesz amilyen vagy. (jó értelemben) Ja és soha ne másnak akarj megfelelni, csakis saját magadnak!!! (A leírtak szerint, a régi kapcsolatod egy katasztrófa volt, ne engedd újra, hogy bárki is így uralkodjon rajtad/ befolyásoljon.)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát az elsőnél látszott,hogy vlmi nem stimmelt.. DE a mostani rendesnek tűnik meg olyan normális,félénk de jól megértjük egymást és ugyan az az elvárásaink.De az első fiú fiatalabb is volt nálam egy évvel.. A mostani meg idősebb egy évvel.. Sokan mondták,hogy ez is baj volt,hogy én voltam az idősebb..
2013. jan. 20. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!