Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ennek mi értelme volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ennek mi értelme volt?

Figyelt kérdés

Járni szerettem volna egy férfival, de minden próbálkozásom lepergett róla, végül megmondta, hogy foglalt, ezért nem vette a lapot. Oké. Megértettem. Rá pár hónapra találtam valakit, aki nem volt foglalt, és így járni kezdtem vele. Eddig minden szép és jó lenne, ha nem történt volna valami. Ugyanis aki visszautasított, mondván foglalt megmondta a barátomnak, hogy előtte vele akartam járni, úgyhogy csak azért lehet velem, mert ő visszautasított.

Most ennek mi értelme volt? Ha egyszer elutasított, minek kellett megmondani, hogy járni akartam vele? Azóta folyamatosak köztük a veszekedések. A barátom ugyan nem mondja el, de a kollégáiktól előbb utóbb mindig visszahallom, hogy megint mi volt köztük. Főleg, úgy, hogy bőven túl vannak már mindketten a harmincon. Valaki tud erre értelmes magyarázatot adni, főleg férfiaktól várnám, mert egyszerűen nem értem ezt a viselkedést. Köszönöm.

2013. jan. 20. 09:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az első pasinak tudod mi felelt volna meg? Az, ha megmarad a barátnője, téged meg úgy ugráltat (kefélget), ahogy kedve szottyan. Te pedig mindent helyesen csináltál! Most persze nem tetszik neki, hogy nem istenítetted tovább. Fel a fejjel, szerintem szólj be neki rendesen, vagy mondd el a barátnőjének a helyzetet! 21L
2013. jan. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!