Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ennek mi értelme volt?
Járni szerettem volna egy férfival, de minden próbálkozásom lepergett róla, végül megmondta, hogy foglalt, ezért nem vette a lapot. Oké. Megértettem. Rá pár hónapra találtam valakit, aki nem volt foglalt, és így járni kezdtem vele. Eddig minden szép és jó lenne, ha nem történt volna valami. Ugyanis aki visszautasított, mondván foglalt megmondta a barátomnak, hogy előtte vele akartam járni, úgyhogy csak azért lehet velem, mert ő visszautasított.
Most ennek mi értelme volt? Ha egyszer elutasított, minek kellett megmondani, hogy járni akartam vele? Azóta folyamatosak köztük a veszekedések. A barátom ugyan nem mondja el, de a kollégáiktól előbb utóbb mindig visszahallom, hogy megint mi volt köztük. Főleg, úgy, hogy bőven túl vannak már mindketten a harmincon. Valaki tud erre értelmes magyarázatot adni, főleg férfiaktól várnám, mert egyszerűen nem értem ezt a viselkedést. Köszönöm.
Kedves kérdező!
Személy szerint arra gondolok, hogy tetszettél annak a férfinak, akinél próbálkoztál, viszont ahhoz nem volt elég "tökös", hogy lépéseket tegyen feléd. Persze nem ismerem a családi állapotát, mivel pl ha nős / családos, akkor ez természetes. Így amikor összejöttél a másikkal, nem maradt számára más, mint az felesleges erőfitogtatás, hogy talán kimondatlanul is, de tudtára hozni a másiknak: "Figyelj csak apukám, te csak a szamár vagy ebben a helyzetben, mert a ló ÉN lettem volna...". Ilyen a férfiúi hiúság... 27F
Akkor szimplán az a) verzió, nem volt elég tökös legény...ami utólag, szóban persze megy... :)
De sajnos azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a másik férfi (akivel összejöttél) hogyan viselkedik vele szemben, hiszen ha például csipkelődik bármilyen dologgal, az egy idő után unalmassá és bosszantóvá válik, aminek az is lehet a vége, hogy a másik fél (első jelölt) valami nagyobb horderejű dologgal vág vissza. És hát valljuk be...volt egy ilyen a kezében...
megbánta, hogy nem jött veled össze
szerintem dobd mindkét pasit és keress egy normálisat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!