Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak (25 év körüliek! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (25 év körüliek! ) nektek ennyitől feláll?

Figyelt kérdés
Csókolózás közben a lány simogatja a combotokat, arcotokat, beletúr a hajatokba, nyakatokat puszilja. Vagy ez még kevés hozzá?
2013. jan. 19. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerinted ezt életkorhoz lehet kötni?
2013. jan. 19. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Emberfüggő ez is.

De nekem ettől már igen, feltéve ha olyan lány aki nem egyszerűen tetszik, hanem megőrülök érte...

3/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég hozzá.
 4/9 The Other ***** válasza:

Attól függ milyen lány ;)

25F

2013. jan. 19. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem simán! :)
2013. jan. 19. 11:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, mert egy fiatalabb, tapasztalatlanabb fiúnak általában ennyi elég. De lehet rosszul gondolom!
2013. jan. 19. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Te most konkrétan egy felnőtt férfit (ha 25 ről beszélünk akkor már férfiról van szó) tapasztalatlannak neveztél??

Oké, hogy van ilyen is, de ezt nagyon magamra vettem... Ne általánosíts bakker.

2013. jan. 19. 11:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem a 25 év körülieket! Azt írtam, hogy fiatalabb!
2013. jan. 19. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
a pasim 26 és ha meglát is feláll neki vagy ha mondok valamit szexel kapcsolatban
2013. jan. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!