Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez az érzés? A részemről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? A részemről? És az ő részéről?

Figyelt kérdés

Sohasem tartottam magam annak a lánynak, aki egy pillantásra beleszerethet valakibe. No, de azt sem feltételeztem volna, hogy egyszer majd, a távoli jövőben a legbizalmasabb haveromat szeretem meg férfiként.

Sohasem hittem, hogy pontosan az az idióta vigyora fog magához láncolni, amit évekkel ezelőtt antipatikusnak találtam. Sohasem hittem, hogy szeleburdisága csupán a látszat...S végezetül, sohasem gondoltam volna, hogy egy fiú lelkét, s nem a külsejét szeretem majd meg....

Hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy azt mondhassam, kedvelem. S még hosszabbnak ahhoz, hogy beismerhessem az igazságot: BELESZERETTEM.

Szeretem a lelkét, a testét, a lényét, a lélegzetvételei hosszúságát, azt, ahogyan kissé bódult állapotban rám villantja bájos vigyorát. Szeretem a szemeit, az álmait, s a terveit...Arról ábrándozom, mi lenne, ha mi ketten...csírájában megölt mag. Kedvel, s én is kedvelem. Köztünk a szikra, de mégsem kap lángra a szívünk.

A jövőről beszélünk, a nagybetűs, rémisztő felnőttkorról...de néha azon tűnődöm, a többes szám, melyet ekkor használ ösztönös, vagy esetleg többet takar, s a legfontosabb, jelentheti-e azt, hogy nekem is helyem van mellette....?

2013. jan. 20. 01:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hol itt a baj?
2013. jan. 20. 01:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Akkor most ennyit a barátzóna mítoszáról. Annyi baj legyen, más mítoszok is jártak már így. :)
2013. jan. 20. 01:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Magamból tudok csak kiindulni, de ha én azt mondom egy lány barátnak, hogy "velünk, minket", ahhoz már többnek kell lennie közöttünk szimpla barátságnál. Félreérthetően sosem használok többesszámot, de szerintem ezzel vagyunk így páran.
2013. jan. 20. 01:19
 4/12 A kérdező kommentje:
egyszerűen azt nem tudom eldönteni, tetszem-e neki...és abban sem vagyok biztos, hogy én szeretem-e..vagy csak azt, hogy törődik velem
2013. jan. 20. 01:19
 5/12 anonim ***** válasza:
mivel férfi nő barátság alapból nincs,ezért előbb-utóbb ez lesz a vége az együtt töltött időnek,vagy ettől valamivel egyszerűbb végkifejlet esetleg(laza dugás).
2013. jan. 20. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Benned Daniel Steele lelke veszett el:DD
2013. jan. 20. 01:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Valahogy majdcsak rájössz. Hogy külsőleg nem volt az eseted? Sok ilyet láttunk már.

Én folyton olyanokat mondogatok, hogy külső megfog, benső megtart. Mindkettő fontos. Aki nem tetszik külsőleg, az csak barát lehet, stb.

Mégis: egyik legnagyobb szerelmem külsejét kifejezetten rondának találtam, így objektíve. Aztán persze nagyon belezúgtam abba is. Még volt egyfajta érdekes feszültség is a dologban.

De épp az odaadó természetével vett le a lábamról. Csak így, simán, ahogy megnyilvánult. Nem vigasztalt, mert nem vagyok érzelgős fajta. Nem óvott, védett, mert arra se volt szükségem. Egyszerűen az az önzetlenség, jóság, odaadás- elég volt több évig, hogy szeressem.

2013. jan. 20. 01:24
 8/12 A kérdező kommentje:
nem mondom hogy nem tetszett, mert helyes srác...de nem volt szimpatikus az egoizmusa...ami csak a látszat- később kiderült...sok aranyos srácot ismerek...de benne megvan a plusz amit mindig is hiányoltam másokbòl...:)
2013. jan. 20. 01:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor ez meg az a tipikus eset, hogy amikor közel mész a rosszfiúhoz, kiderül, hogy a lelke mélyén jófiú. És ebben gyakran sok igazság van.

Hány rosszfiú lelkizett már nekem úgy, mint egy kisgyerek. Vagy egyszerűen vallotta be úgy az érzelmeit, olyan őszintén, amilyen mélységre egy "átlagos" (magát érzelmesnek tartó) srác nem képes.

Az élet elég sok meglepetést tartogat. Sokaknál csak egyfajta álca, amit a külvilág felé mutatnak.

Aztán, ha bizalmukba fogadnak valakit, megnyílnak.

2013. jan. 20. 01:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze a fordítottja is ugyanúgy igaz. A "hú de rendes" srácról meg az derülhet ki, hogy kőkemény egoista.
2013. jan. 20. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!