Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lépjek vagy sem? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú szerelmes vagyok belé azt tudom h tetszem neki szoktunk beszélgetni meg találkozni mivel egy suliba járunk (én 16 éves vagyok ő 18). Azt mondta nekem h lépjek mivel ő már lépett...szerintem a fiúnak kell lépni.Mit tegyek?2013. jan. 19. 15:43
1/4 anonim válasza:
Ha ő lépett már, akkor azért te is mutasd ki hogy tényleg érzel iránta valamit.
Igen a fiúnak kell lépnie "ELŐSZÖR"
2/4 anonim válasza:
Hát figyelj... menj oda hozzá, futva, nehogy lépj, és ott elötte lépj egy jó nagyot, és megmnodhatod, hogy mostmár Te is léptél :)
3/4 anonim válasza:
Tévedésben élsz aranyom!
A fiú kezd el szemezni, vagy ő teszi meg az első "kontaktust", de a "lépés" az ugyanúgy a nő dolga is.
Ha csak folyamatosan én hajtanák egy csajra, és úgy venném észre, ő egyáltalán nem akar, akkor hagynám is békén, mert ez 2 oldali dolog.
4/4 A kérdező kommentje:
jó persze én sem úgy gondoltam h mindenben neki kell de egy csókot szerintem nem a nőnek kell kezdeményezni!!?
2013. jan. 19. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!