Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lépjek vagy Ő? (részletek lenn)
Hát én szerintem hagynám, ha igazán érdekelted volna akkor írt volna vagy beszélgetett volna veled.
L18
ugye, ugye... megint a sok 'jégkirálynő', meg a kis elérhetetlen, lekezelő, lenéző lánykák. és akkor csodálkoztok, hogy nem kezdeményeznek a fiúk. "nehogy odamenj! nehogy írj neki! nehogy te kezdeményezz! mit akar tőlem az a kis ronda lúzer?! én sokkal szebb vagyok annál, hogy egy ilyennel kezdjek!" és mehet is a pofánröhögés. és a srác egy életre lelki nyomorék lesz. rohadtul kegyetlenek tudtok lenni, és magasról tesztek rá, hogy mit okoztok egy másik embernek, mert ti mindenek felett álltok. gőgből, vagy csak puszta makacsságból, barátnők előtti megfelelés miatt keresztülgyalogoltok bárkin. még olyanon is, akit esetleg kedveltek is.
ja, egyébként ha úgy gondolod, fontos neked, akkor léphetsz te is nyugodtan, nem fog összedőlni a világ. írj neki. és bocs, hogy így kezdtem a válaszom, nem neked szólt, hanem az első válaszolóknak. meg azoknak, akik magukra veszik. akinek nem inge... ugyebár. akinek meg inge, az nyugodtan... igen, Ági, te is, ha olvasnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!